Τα φαγώσιμα sneakers του Άντονι Τουντίσκο είναι από άλλο πλανήτη

Τα πιο σουρεαλιστικά sneakers στον πλανήτη δια χειρός Άντονι Τουντίσκο. Η πιθανότητα να σου ανοίξουν την όρεξη είναι αρκετά υπολογίσιμη.

Τα φαγώσιμα sneakers του Άντονι Τουντίσκο είναι από άλλο πλανήτη

Τα sneakers σήμερα, αποτελούν αντικείμενα θαυμασμού και πλειστηριασμού (!) σε online ιστότοπους όπως το StockX. Ένα σπάνιο ζευγάρι μπορεί να κοστίζει εκατοντάδες ή και χιλιάδες δολάρια και ο κάτοχος αυτού συχνά αποκτά θέση ισχύος, ως ένας εν δυνάμει μεταπωλητής παπουτσιών. Η μεταπώληση sneakers είναι ένα από τα πιο επικερδή επαγγέλματα για όσους λατρεύουν την sneaker κουλτούρα, αν και αυτό δεν φαίνεται να ενδιαφέρει ιδαίτερα τον Άντονι Τουντίσκο, graphic designer και συνεργάτη brands όπως η Nike και η Adidas, που εμπνέεται από τα sneakers για να δημιουργήσει έργα ψηφιακής τέχνης.

O Τουντίσκο έχει εκτοξεύσει τον sneaker-ικό σουρεαλισμό σε άλλο επίπεδο και αν κρίνουμε από την τεράστια δημοφιλία του προφίλ του στο Instagram (περισσότεροι από 380.000 followers), δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και μια ρεαλιστική δημιουργία του, κάπου έκει έξω, σε ένα πεζοδρόμιο δίπλα μας. Αυτό το μοντέλο με τα κολλημένα μπέργκερς βέβαια, ίσως και να μην είναι τόσο βολικό στο περπάτημα.