Τα κασκόλ του Σερζ Ιμπάκα μπορούν να ζεστάνουν ένα ολόκληρο χωριό

O Σερζ Ιμπάκα λατρεύει τα κασκόλ που καλύπτουν σχεδόν όλο το σώμα. Το 'φουλάρι Ιμπάκα', με συνοπτικές διαδικασίες, υιοθετήθηκε από όλη την ομάδα των Τορόντο Ράπτορς.

Τα κασκόλ του Σερζ Ιμπάκα μπορούν να ζεστάνουν ένα ολόκληρο χωριό

Αν δεν έχεις διαβάσει ήδη την ενδυματολογική ανάλυση που φιλοτέχνησε η Κέλλυ Νόβακ για τον Πι Τζει Τάκερ, μην ανησυχείς, ποτέ δεν είναι αργά. Ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Ρόκετς είναι από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις αναγνωρίσιμων ανθρώπων που γίνονται ινφλουένσερ χωρίς να το προσπαθούν καθόλου, απλά κυκλοφορώντας εκεί έξω. Το ίδιο ισχύει και για τον Σερζ Ιμπάκα, με τη μόνη διαφορά ότι ο σέντερ των Τορόντο Ράπτορς είναι πρόθυμος όχι μόνο να κάνει ενδυματολογικές υπερβολές, αλλά και να πείσει τους συμπαίκτες του να τις καθιερώσουν κι εκείνοι. Το oversized κασκόλ, αυτό που σκεπάζει το λαιμό και καταλήγει να ζεσταίνει όλο το σώμα, σαν μια φορητή κουβέρτα, ήταν το trend που αποφάσισε πριν από μερικές εβδομάδες να προβάλλει μέσα από τα social media των Ράπτορς.

Με συνοπτικές διαδικασίες, οι Ράπτορς πήραν το trend του Ιμπάκα, αντέγραψαν και την αγαπημένη ατάκα του για τη μόδα ("this is art" και #aveclasse, που σημαίνει "με στιλ") και το έκαναν meme. 

Όταν οι Ράπτορς ανέπτυξαν ένα αξιοζήλευτο σερί νικών (15 αγώνες), το φουλάρι του Ιμπάκα έγινε 'σημειωματάριο' για τις νικηφόρες αναμετρήσεις.

Στο τέλος, ήταν αναπόφευκτο. Όλη η ομάδα των Ράπτορς, ακόμα κι ο προπονητής, Νικ Νερς, πήραν δώρο κασκόλ από τον Ιμπάκα.

#aveclasse, ξεκάθαρα.


News 24/7

24MEDIA NETWORK