Τα καλύτερα σαμπουάν για πιο δυνατά μαλλιά

Το Contra.gr σου δίνει 8 επιλογές για καθημερινό λούσιμο και πιο δυνατά (και πολλά) μαλλιά. Ακολούθησέ τες και δεν θα χάσεις.

Ο Νικολό Τζανιόλο της Ρόμα
Ο Νικολό Τζανιόλο της Ρόμα COPYRIGHT 2019 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Για τον άντρα, τα υγιή και δυνατά μαλλιά είναι προσωπικό στοίχημα, ανεξάρτητα από το κούρεμα, το χτένισμα που επιλέγει καθημερινά ή τον τύπο μαλλιών του (κανονικά, ξηρά, λιπαρά), ακόμη και τα προϊόντα hairstyling που χρησιμοποιεί. Φυσικά, αυτό σε σημαίνει -σε περτίπτωση που ο εφιάλτης της τριχόπτωσης σου έχει χτυπήσει την πόρτα- πως α) θα τα βάλεις με το DNA ή τις ορμόνες και β) θα παραδοθείς αμαχητί. Το θέμα είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές στους συμμάχους που θέλεις να έχεις μαζί στον αγώνα σου. Ο βασικότερος; Το σαμπουάν σου φυσικά. Αυτό που χρησιμοποιείς κάθε μέρα -πολλές φορές δύο φορές την ημέρα- για να δυναμώσουν και να ενυδατωθούν τα μαλλιά σου, προστατεύοντάς τα αφενός από όλους τους εξωγενείς παράγοντες, όπως ο ήλιος, ο αέρας, η ρύπανση, αποκαθιστώντας άμεσα αφετέρου την εσωτερική δομή και τη συνοχή τους. Κι αν ψάχνεις για παρτενέρ, εμείς σου προτείνουμε όχι έναν, αλλά 8 για να επιλέξεις.

Extra Tip: Φρόντισε όταν απλώνεις το σαμπουάν στα μαλλιά σου να κάνεις παράλληλα για μερικά λεπτά μασάζ  στο τριχωτό του κεφαλιού σου, προκειμένου να τονωθεί η μικροκυκλοφορία του αίματος και να ενισχυθούν οι θύλακες της τρίχας (aka τα μαλλιά σου θα γίνουν πιο δυνατά).

Frezyderm Hair Force Shampoo Men

Τα καλύτερα σαμπουάν για πιο δυνατά μαλλιά

Χάρη στα ενεργά συστατικά του, αντιμετωπίζει τη χρόνια και εποχική αντιδραστική τριχόπτωση, την αραίωση, την αλωπεκία (φαλάκρα) και τα αδύναμα μαλλιά, δυναμώνοντας παράλληλα τις τρίχες και ενισχύοντας την τριχοφυΐα. Έχει ουδέτερο pH και δεν ερεθίζει το τριχωτό της κεφαλής.

Ultrex anti-hair fall

Τα καλύτερα σαμπουάν για πιο δυνατά μαλλιά

Δυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες, προσφέροντάς τους φυσικό όγκο και υγιή εμφάνιση. Με εκχύλισμα ginseng, συμβάλλει στο να γίνουν πιο δυνατά ακόμη και τα αδύναμα μαλλιά που σπάνε. Σταθερή αξία στο μπάνιο σου.

Sebastian Sebman Purist Σαμπουάν

Τα καλύτερα σαμπουάν για πιο δυνατά μαλλιά

Αν θέλεις δυνατά μαλλιά χωρίς πιτυρίδα, αυτό το σαμπουάν είναι η τέλεια πρόταση για βαθύ καθαρισμό των μαλλιών και του τριχωτού. Με πυριθειόνη ψευδαργύρου που συμβάλλει στην καταπολέμηση της πιτυρίδας και στη μείωση του κνησμού και του ερεθισμού στο τριχωτό της κεφαλής. Ενδείκνυται για ξηρό τριχωτό της κεφαλής και κανονικά προς λιπαρά μαλλιά. 

Head & Shoulders Classic Clean 2σε1 Σαμπουάν

Τα καλύτερα σαμπουάν για πιο δυνατά μαλλιά

Το σαμπουάν που ο Γιώργος Πρίντεζης χρησιμοποιεί καθημερινά στα μαλλιά του. Kαθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά, ενώ τα διατηρεί δροσερά, όμορφα και ενυδατωμένα. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί (μέχρι και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Phyto Phytonovathrix

Τα καλύτερα σαμπουάν για πιο δυνατά μαλλιά

Εμπλουτισμένο με φυτικά ενεργά συστατικά, όπως εκχυλίσματα Guarana και ροδοφυκών, τονώνει το τριχωτό, ενισχύει και προστατεύει την τρίχα για άμεση αίσθηση βελτιστοποίηση της τρίχας, δρώντας κατά της τριχόπτωσης. Αποτέλεσμα; Πιο δυνατά μαλλιά!

Aveda Invati Men™ Exfoliating Shampoo

Τα καλύτερα σαμπουάν για πιο δυνατά μαλλιά

Με ένα ισχυρό μίγμα φυτικών ενεργών συστατικών που βοηθούν στην αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής, κάνει απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής, βοηθά τα λεπτά μαλλιά να δυναμώσουν, αφαιρεί τη συσσώρευση και το υπερβολικό σμήγμα που μπορεί να φράξει τους πόρους και ανανεώνει το τριχωτό με το σαλικυλικό οξύ που προέρχεται από αειθαλή θάμνο. Τι αλλο θέλεις;

Kérastase Densifique Bain Densité Homme

Τα καλύτερα σαμπουάν για πιο δυνατά μαλλιά

Ιδανικό για καθημερινή χρήση, αυτό το σαμπουάν συμβάλλει στην πρόληψη της αραίωσης των μαλλιών. Προσφέρει εντατική περιποίηση ειδικά σχεδιασμένη για κοντά μαλλιά, αναζωογονεί και ενισχύει τον όγκο, αφήνοντας τα μαλλιά ορατά πιο πλούσια και πυκνά. 

Vichy Dercos Aminexil Men Energising Σαμπουάν

Τα καλύτερα σαμπουάν για πιο δυνατά μαλλιά

Ο συνδυασμός της αναζωογονητικής κρεατίνης και του filloxane για πύκνωση προσφέρει πιο δυνατά και πυκνά μαλλιά και ένα αναζωογονημένο τριχωτό της κεφαλής.To ιδανικό συμπλήρωμα για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης αν χρησιμοποιείς ήδη τα προϊόντα Aminexil Men.

News 24/7

24MEDIA NETWORK