Τα νέα Air Jordan δεν φοβούνται τίποτα

Τα νέα Air Jordan 1 Fearless κυκλοφορούν ήδη. Και έχουν (ναι!) πολλές ιστορίες να διηγηθούν.

Άποψη των Air Jordan 11 που θα κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβριο του 2019
Άποψη των Air Jordan 11 που θα κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβριο του 2019

Υπάρχει ένας μύθος στο γαλαξία των sneakers που επιλέγουμε να φοράμε για να περπατάμε στα δύσκολα μονοπάτια τούτης της ζωής. Πάμε πάλι από την αρχή, με λιγότερα κλισέ. Υπάρχει ένας μύθος στον γαλαξία των sneakers και αυτά είναι τα Air Jordan, τα οποία σε κάθε τους εκδοχή καταφέρνουν να γίνονται νομοτελειακά, ανάρπαστα.

Φέτος τον Δεκέμβριο, παραμονές Χριστουγέννων, μιας εποχής που τα κλισέ όπως 'αγαπάτε αλλήλους' και 'φιλιά κάτω από γκι' και 'last Christmas I gave you my heart' θα βγουν παγανιά και θα μας κοιτάνε με μάτι επικριτικό αν δεν τα ασπαζόμαστε, τα Air Jordan θα γίνουν το κουβερτάκι -ή μάλλον το sneaker- ασφαλείας, η σταθερή πηγή χαράς που δεν απογοητεύει ποτέ.

Τα νέα Air Jordan 1 Fearless θα κυκλοφορήσουν σε 12 διαφορετικές εκδοχές, με πρωτότυπα, έντονα χρώματα και με στοιχεία όπως φερμουάρ, αυτοκόλλητο 'σκρατς' ακόμα και ρολόι(!) ώστε κάθε μοντέλο να έχει τον δικό του, εκκεντρικό χαρακτήρα. Επίσης αξίζει να τονίσουμε πως κάθε ζευγάρι sneaker θα έχει τυπωμένη και μια ιστορία στο πέλμα, ένα αστικό χαϊκού, που μέσα από λίγες λέξεις μπορεί να διηγηθεί κάτι που θυμίζει ίσως, μια ολόκληρη ζωή, ενός ανθρώπου που έμαθε να ξεπερνάει τα εμπόδια.

"Αν ήξερες πώς αυτό που διαθέτεις είναι σπάνιο, τότε δεν θα το σπαταλούσες...", λέει μια από τις ιστορίες των Air Jordan One. Η κυκλοφορία των 12 μοντέλων Air Jordan ξεκίνησε από τις 22 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου. Οι τιμές κυμαίνονται από 130-160 δολάρια. Ο Άγιος Βασίλης μπορεί και να υπάρχει. Μην πιστεύεις τους κυνικούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK