Τα νέα Dior Air Jordan 1 είναι τα πιο αμφιλεγόμενα sneakers του 2020

Dior Air Jordan 1 Low: Η συνεργασία που φέρνει τα Air Jordan στον κόσμο της μόδας. Το αποτέλεσμα σηκώνει συζήτηση.

Τα νέα Nike Dior Air Jordan
Τα νέα Nike Dior Air Jordan

Tον περασμένο Δεκέμβριο εμφανίστηκε το πρώτο δείγμα της συνεργασίας του brand Air Jordan με τον οίκο μόδας Dior. Ήταν τα Air Jordan 1 High, ένα μοντέλο sneakers που δεν είχε το hype που όλοι περίμεναν. H νέα low-top εκδοχή τους, όμως, ήδη κάνει πάταγο. Τα sneakers που φόρεσε και λάτρεψε ο Κέβιν Ντουράντ αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά μέσα από τη σελίδα του Γάλλου φωτογράφου Καρλ Χαμπ στο Instagram, για να παρουσιαστούν στη συνέχεια, σε επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Ντάνιελ Αρσάμ στο Παρίσι και να γίνει πανικός (όπως συμβαίνει πάντα με τα Air Jordan One, που είναι κατά γενική ομολογία τα νέα All-Star).

Πρόκειται για ένα sneaker που συνδυάζει μοτίβα του οίκου Dior μαζί με τα χαρακτηριστικά στοιχεία όλων των μοντέλων της Air Jordan. Το μοτίβο 'Air Dior' στη γλώσσα του παπουτσιού προσδίδει μια διάθεση χλιδής, μια ένδειξη πως το brand της Air Jordan εν έτει 2020 ανήκει και στα ντεφιλέ της μόδας και στους δρόμους.

Φυσικά, το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών (μόλις 4.700) και είναι καταδικασμένο να γίνει ανάρπαστο ακόμα κι αυτήν τη στιγμή που γράφονται οι παραπάνω λέξεις. Οι μέχρι στιγμής αντιδράσεις στο Instagram από τις δημοσιεύσεις που αφορούν τα 'Air Dior' κάνουν λόγο για ένα sneaker που θυσιάζει τις street καταβολές της Air Jordan, στον βωμό του γκλάμουρ. Όχι πως κάτι τέτοιο είναι απαραίτητα κακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK