Τα νέα sneakers της adidas έχουν πρωταγωνιστή τον Πίκατσου

Παλιμπαδισμός for the win. Τα Pokemon x adidas είναι τα νέα sneakers που θα σε κρατήσουν σε απευθείας σύνδεση με τον 13χρονο εαυτό σου.

Τα νέα sneakers της adidas έχουν πρωταγωνιστή τον Πίκατσου

ΟΚ, είσαι ένας από εμάς. Ψάχνεις και εντοπίζεις Pokemon σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας κι ας έχεις κλείσει τα 31. Έχεις περάσει μερικά (αρκετά) βράδια που το μόνο γιατρικό για την αϋπνία σου, ήταν το να ξαναδείς τα αγαπημένα σου επεισόδια 'Pokemon' ακόμα κι αν η μεταγλώττιση τους εν έτει 2020 ακούγεται αφόρητα cringy. Επειδή λοιπόν τα brands που διαμορφώνουν τις τάσεις του σύγχρονου στυλ, θέλουν να είσαι σε απευθείας σύνδεση με τον παλιμπαιδισμό σου, η adidas κυκλοφόρησε στις 3 Ιανουαρίου την Pokemon x adidas, ένα νέο brand αθλητικού ρουχισμού και sneakers.

Αν και μέχρι στιγμής τα sneakers είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα εκτός Ελλάδας, η νέα αυτή collection έχει ταρακουνήσει με τον πιο θετικό τρόπο τον κόσμο μας, με τον μινιμαλιστικό και έξυπνο τρόπο που εισάγει χαρακτήρες των Pokemon (Πίκατσου, Μπούλμπασαρ, Τσάρμαντερ, Σκουίρτλ) στο σχεδιαστικό μοτίβο των adidas Originals. Αντίστοιχα σχέδια με έμπνευση από τα Pokemon, πρόκειται να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως και σε είδη ρουχισμού, όπως φόρμες, σορτς και Τ-shirts.

Δείγμα από τη νέα σειρά adidas x pokemon
Δείγμα από τη νέα σειρά adidas x pokemon ADIDAS.COM

News 24/7

24MEDIA NETWORK