Τα νέα sneakers της Nike έπαθαν Power Rangers

Είναι από τις περιπτώσεις που μπορείς να 'ακούσεις' μια φωτογραφία να τραγουδάει 'Go-Go Power Rangers' . Τα νέα Nike Kyrie 6 θα σε γυρίσουν στα αγαπημένα σου πρωινά Σαββατοκύριακου.

Στιγμιότυπο από επεισόδιο των Power Rangers
Στιγμιότυπο από επεισόδιο των Power Rangers SCREENSHOT

Διαβάζουμε στο επίσημο site της Nike πως τα Kyrie 6, τα sneakers που λάνσαρε το brand σε συνεργασία με τον σταρ του NBA, Κάϊρι Ίρβινγκ διαθέτουν μια πρωτοποριακή κατασκευή. Συγκεκριμένα: "Τα Kyrie 6 προσφέρουν στον μεγάλο αθλητή άνετη εφαρμογή, έλεγχο και επιστροφή ενέργειας, για μεγάλες ταχύτητες και δροσερή αίσθηση. Η ελαστική αντικραδασμική προστασία συνδυάζεται με τον μαλακό, αλλά υποστηρικτικό αφρό για υψηλή απόκριση και ομαλές μεταβάσεις από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα".

Κάπου εδώ θα πατήσουμε μια μεγάλη παύση στις τεχνικές λεπτομέρειες των sneakers και θα γυρίσουμε το χρόνο περίπου 20 χρόνια πίσω. Είναι Σάββατο πρωί, έχεις μόλις καταναλώσει τα δημητριακά σου (με σοκολατούχο γάλα προφανώς, σαν προβλεπόμενος έφηβος) και ετοιμάζεσαι να ανοίξεις την τηλεόραση, γιατί ξέρεις πως ήδη παίζει το σήμα αρχής της αγαπημένης σου περιπέτειας. Ποιο είναι αυτό;

Καθώς έχεις ήδη αποθηκεύσει στη CPU του μυαλού σου το 'Go-Go Power Rangers' μουσικό θέμα, ας επιστρέψουμε ξανά στον κόσμο των sneakers, για να θαυμάσουμε τα 'Mophin' Time' Kyrie 6. Πρόκειται για μια customised εκδοχή των sneakers του σταρ των Μπρουκλιν Νετς, ο οποίος μετά τη συνεργασία με το Nickelodeon για το λανσάρισμα sneakers α λα 'Μπομπ Σφουγγαράκης' εκτοξεύει στα ύψη τη νοσταλγία για τα παιδικά προγράμματα του Σαββατοκύριακου που μας καθήλωσαν. O παλιμπαιδισμός και η αρτιότητα του τεχνικού σχεδιασμού συναντιούνται σε ένα μοντέλο sneaker. Η συνέχεια προβλέπεται εκρηκτική.


News 24/7

24MEDIA NETWORK