Τα νέα sneakers της Nike μας γυρίζουν στο 'Stranger Things'

Τα Nike Daybreak είναι ένας ποιοτικός επανασχεδιασμός κλασσικού μοντέλου, μια κυκλοφορία κλασσικών sneakers που θα αφήσει ξανά εποχή.

άποψη των Nike Daybreak
Άποψη των Nike Daybreak ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ NIKE DAYBREAK

Η ποπ κουλτούρα του 2019 έχει ένα ξεκάθαρο σημείο αναφοράς: Είναι άχρονη, δεν δίνει καμία σημασία στο ότι "έχουμε 2019". Μια σειρά που αντιγράφει πιστά το 1985 είναι η κορυφαία της αμερικάνικης TV (Stranger Things), ενώ στη μουσική, το βινύλιο κερδίζει ξανά φανατικούς οπαδούς, ενώ η μόδα σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, παίρνει 'δάνεια' από το παρελθόν για να χτίσει με διάθεση ανατροπής, το μέλλον. Γίνονται μικρές και μεγάλες επαναστάσεις, εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Τα νέα sneakers της Nike μας γυρίζουν στο 'Stranger Things'

Τα Nike Daybreak είναι ένα μοντέλο sneakers που θυμίζει 'Stranger Things': Λανσαρίστηκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του '80 και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα έχεις προσέξει σε κάποια vintage φωτογραφία κάποιου cool θείου/συγγενή ή κάποιας εμβληματικής μορφής από τα '80s και τα έχεις αποθεώσει.

O Τζον Τακαχάσι, ο άνθρωπος που πρόσφατα σχεδίασε τα Nike Undercover, ήταν ο 'θαυματοποιός' που κλήθηκε να επανασχεδιάσει και τα θρυλικά Daybreak sneakers, να τονίσει την άχρονη/αιώνια επίκαιρη φυσιογνωμία τους. Ο Τακαχάσι λανσάρει ένα clip στην περιοχή του τακουνιού, μια μέση σόλα με έντονες χρωματικές πινελιές και ένας συνδυασμός από νέα υλικά στο πάνω μέρος του σώματος του παπουτσιού. Τα νέα Daybreak λανσάρονται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις: χρυσαφί, λευκό/κόκκινο, γκρι/μπλε.

άποψη των Nike Daybreak
Μια άποψη των χρυσαφί Nike Daybreak ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ NIKE DAYBREAK

Τα '80s ήρθαν πιο κοντά στα '10s, ίσως και να μην έφυγαν ποτέ, σε αυτή την γλυκιά, άχρονη εποχή της pop κουλτούρας. Tα Nike Daybreak διατίθενται στην τιμή των 199 ευρώ και είναι μόνο ένα κεφάλαιο στην ιστορία των remade vintage sneakers. Ακόμα περισσότερα stranger things (#διπλής) μας περιμένουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK