Τα Nike sneakers που θυμίζουν παγωτό δεν θα λιώσουν ποτέ

Λέγονται 'Nike SB Chunky Dunky', είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Nike με γνωστή φίρμα παγωτού και ήδη έχουν οδηγήσει κάποιους από τους αγοραστές τους στο να τα μετατρέψουν σε χωνάκια παγωτού! Επίσης, πουλάνε ασταμάτητα.

Τα Nike sneakers που θυμίζουν παγωτό δεν θα λιώσουν ποτέ

Παπούτσια μαζί με παγωτό, σε μια συνεργασία δυο θρυλικών brand. Συχνά η pop κουλτούρα κινείται σε μυστήριους δρόμους και αυτή η δημιουργία Nike sneakers περιορισμένης κυκλοφορίας με τη συνεργασία της φίρμας παγωτών Ben & Jerry's, έρχεται για να ανατρέψει τα στεγανά.

Τα συγκεκριμένα sneakers -που βασίζονται στο vintage μοντέλο Nike SB Dunk- όχι μόνο διαθέτουν ένα πολύχρωμο, ψυχεδελικό σχέδιο που "αιχμαλωτίζει" αμέσως την προσοχή σου, αλλά έχουν καταφέρει ήδη να κερδίσουν τον τίτλο του πιο πολυδιαφημισμένου -και σπάνιου- Nike sneaker της χρονιάς. Αν κι η αρχική αξία στο εμπόριο δεν ξεπερνά τα 100 δολάρια, η αμερικανική εταιρία φρόντισε να τα διαθέσει σε ελάχιστα συνεργαζόμενα online και physical καταστήματα, 'χτίζοντας' με αυτόν τον τρόπο τον μύθο της σπανιότητάς τους.

Όταν ένας ιδιοκτήτης καταστήματος vintage sneakers στο Βερολίνο ανέβασε φωτογραφία όπου απολάμβανε το παγωτό του μέσα από ένα παπούτσι Chunky Dunky, η συγκεκριμένη εικόνα προσέθεσε χιούμορ με μια δόση ακραίου παραλογισμού σε αυτήν την κυκλοφορία, κάτι που συνήθως μόνο καλό κάνει στις κυκλοφορίες εξεζητημένων sneakers. Κάπως έτσι, τα Nike SB Chunky Dunky έφτασαν σήμερα να διατίθενται στις πλατφόρμες μεταπώλησης sneakers για 1.200 δολάρια, με τις προσφορές να αγγίζουν και τα 1.800. Εσείς πού θα φάτε το παγωτό σας σήμερα; Μήπως μέσα σε ένα Nike Sb Chunky Dunky με λυμένα κορδόνια;


News 24/7

24MEDIA NETWORK