Τα πιο ακριβά δαχτυλίδια πρωταθλητή NBA ανήκουν σε ράπερ

Ο Ντρέικ έφτιαξε τα δικά του δαχτυλίδια πρωταθλητή, ξεπερνώντας σε αξία και λάμψη αυτά των αγαπημένων του, Τορόντο Ράπτορς.

O πρώην παίκτης των Μαϊάμι Χιτ, Κρις Μπος φοράει τα δακτυλίδια του πρωταθλητή, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του στο ημίχρονο αγώνα μεταξύ Χιτ και Ορλάντο Μάτζικ
O πρώην παίκτης των Μαϊάμι Χιτ, Κρις Μπος φοράει τα δακτυλίδια του πρωταθλητή, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του στο ημίχρονο αγώνα μεταξύ Χιτ και Ορλάντο Μάτζικ AP PHOTO/JOE SKIPPER

Οι Τορόντο Ράπτορς είναι οι πρωταθλητές της σεζόν 2018-19 και χθες αποκαλύφθηκε με όλες τις αρμόζουσες τιμές, τα υπέρ-λαμπερά δαχτυλίδια τους, όπως αρμόζει σε κάθε κάτοχο του βαρύτιμου τροπαίου. Τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από τον πρώτο αγώνα των Ράπτορς για τη νέα σεζόν κόντρα στους Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης, με το Associated Press να τα περιγράφει ως 'τα μεγαλύτερα στην ιστορία του NBA'. Τα δαχτυλίδια απεικονίζουν τον ουρανό του Τορόντο, το γήπεδο Scotiabank Arena και το logo 'Chevron' της ομάδας. Τα δακτυλίδια παρουσίασε στο Twitter, ο μεγαλύτερος φαν της ομάδας, ο ράπερ Ντρέικ.

Όμως ο Ντρέικ δεν έμεινε εκεί. Ο Καναδός ράπερ αποφάσισε να πάει το glam της φάσης σε άλλα επίπεδα και όπως αρμόζει σε κάθε γνήσιο κάγκουρα MC με παγκόσμια απήχηση, να φτιάξει το δικό του, custom made μπασκετικό κόσμημα. Ο Ντρέικ, με τη βοήθεια του σχεδιαστή κοσμημάτων Τζέισον Αρασίμπεν, φιλοτέχνησε ένα ζευγάρι δαχτυλιδιών με περισσότερα από 30 καράτια διαμαντιών, των οποίων η συνολική αξία ξεπερνά τα 150.000 δολάρια. Ο Αρασίμπεν δήλωσε για το κόσμημα: "Αυτό το πρωτάθλημα είναι μέσα στην καρδιά του, ο Ντρέικ ήθελε να δημιουργήσει κάτι που να αποτελέσει τον απόλυτο φόρο τιμής στην ιστορία τόσο της ομάδας, αλλά και της πόλης του Τορόντο".

Ο ορισμός του 'bling-bling', κυρία μου.


News 24/7

24MEDIA NETWORK