Τα προϊόντα που θα κρατήσουν το μαλλί σου στη θέση του

Για κάθε φορά που το μαλλί σου δεν στρώνει με τίποτα, υπάρχει ένα προϊόν για να το... δαμάσει.

Juventus' Cristiano Ronaldo looks up prior to the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
O Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τιμήσει χιλιάδες λίτρα προϊόντων για μαλλιά AP

Είναι αυτές οι φορές που σηκώνεσαι το πρωί και το μαλλί σου δε λέει να υπακούσει. Αυτές που οι φορές που μνημονεύεις το κούρεμα που είχες φαντάρος και δεν σε ένοιαζε τίποτα, αυτές οι φορές που θα ευχόσουν να ήσουν άλλος. Ένας άλλος με ένα άλλο μαλλί. Ο Τάκης για παράδειγμα. Κι αν αναρωτιέσαι τι παραπάνω έχει ο Τάκης από εσένα, θα σου πω με σιγουριά: το κατάλληλο προϊόν για να κάνει σωστό παιχνίδι με τα μαλλιά του. (Με ευχαριστείς άλλη ώρα για τα παρακάτω).

Ο πρώτος σου έρωτας (aka gel ή αλλιώς ζελέ)

Τα προϊόντα που θα κρατήσουν το μαλλί σου στη θέση του

House 99, Going Strong Hair Gel: Δυνατό κράτημα και λαμπερό τελείωμα. Plus: ξεπλένεται εύκολα.

Ήταν το πρώτο προϊόν που ως πιτσιρικάς ξεκίνησες να χρησιμοποιείς στο μαλλί σου. Αυτό που έβαζες πριν κάθε σου έξοδο, πριν πας το πρωί σχολείο για να κάνεις καρφάκια, πριν βγεις ραντεβού, που έλεγες στη μάνα σου να αγοράσει ξανά και ξανά παρά τα 'θα σου πέσει του μαλλί' που ακολουθούσαν και κουβάλαγες με ευλάβεια στις διακοπές σου. Τα χρόνια πέρασαν, μεγάλωσες και τα ζελέ που στιγμάτισαν το εφηβικό (ε, και των πρώτων χρόνων της ενήλικης ζωής) μαλλί σου εξελίχθηκαν και ανταποκρίνονται σε κάθε τύπο και ανάγκη των απείθαρχων μαλλιών, χάρη στις πρωτοποριακές συνθέσεις τους. Ιδανικά σε περίπτωση που έχεις χοντρή τρίχα ή μακριά μαλλιά και θέλεις να τους επιβληθείς απόλυτα, ενώ αντίστοιχα είναι το hero product για να πετύχεις ένα πιο γυαλιστερό wet hair look (αν με ρωτάς, το βρίσκω όνειρο τώρα το καλοκαίρι).

Σώμα μου φτιαγμένο από πηλό

Τα προϊόντα που θα κρατήσουν το μαλλί σου στη θέση του

Aveda Pure-formance™ Grooming Clay: Προσθέτει δυνατό κράτημα χωρίς να γυαλίζει, ενώ παράλληλα προσθέτει όγκο στα μαλλιά. Plus: Θα λατρέψεις το πλούσιο, πικάντικο και δροσιστικό άρωμά του.

Χρονικά, αν το πάμε, είναι το αμέσως επόμενο προιον για τα μαλλιά που ανακάλυψες στην ενήλικη ζωή σου (δική μου έρευνα) και ομολογουμένως, αυτό, που θέλει μια μαεστρία στη χρήση του, ένα ταλέντο στα χέρια. Γιατί ο πηλός, όπως και να το κάνουμε είναι πιο δύσπλαστος, έχει πιο πλούσια υφή και πιο βαριά σύνθεση σε σχέση για παράδειγμα με την πομάδα ή το gel. Παρόλα αυτά, ο πηλός- αν έχεις μάθει να το χρησιμοποιείς σωστά- μπορεί να τσιμεντώσει το μαλλί σου – κυριολεκτώ- σε χρόνο dt, αφήνοντας ένα πιο ματ αποτέλεσμα (δε γυαλίζει καθόλου). Φυσικά, ανάλογα με το χτένισμα που θέλεις να πετύχεις ή την κίνηση που θέλεις να έχουν τα μαλλιά σου, μπορείς να πάρεις και τον αντίστοιχο πηλό. Τι λες;

Πομάδα, η θαυματουργή

Τα προϊόντα που θα κρατήσουν το μαλλί σου στη θέση του

Redken Brews Clay Pomade: Καθαρό και δυνατό κράτημα για να πετύχεις το styling που θέλεις. Είναι ιδανική για λεπτά μαλλιά, αφήνει ματ τελείωμα και σε αφήνει ελέυθερο να δημιουργήσεις.

Είναι αυτή που χρησιμοποιούν πλέον οι περισσότεροι στα μαλλιά τους ή καλύτερα, οι περισσότεροι που ξέρω εγώ και μπορείς να εμπιστευτείς κάθε στιγμή και σε κάθε περίσταση (αυτό το λένε όλοι). Η πομάδα προσφέρει κράτημα και έλεγχο στα μαλλιά, ανεξάρτητα από τον τύπο ή το μήκος τους και μπορείς να τη δοκιμάσεις είτε σε ένα slicked back χτένισμα είτε σε undercut. Έχει πιο απαλή σύνθεση, κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά- πρόσεξε όχι να γυαλίζουν- χωρίς να τα βαραίνει καθόλου, γι αυτό καθίσταται ιδανική και για όσους έχουν πιο λεπτή τρίχα. Και σε αυτή την περίπτωση, ανάλογα με το βαθμό που θέλεις να έχει το κράτημα στα μαλλιά σου, επιλέγεις και την αντίστοιχη.

Spray για όλες τις ώρες

Τα προϊόντα που θα κρατήσουν το μαλλί σου στη θέση του

Seb Man The Fixer High Hold Hairspray: Προστατεύει από το φριζάρισμα έως και 24 ώρες και είναι ιδανικό για να φιξάρεις κάθε στυλ. Plus: Έχει αναζωογονητικό άρωμα περγαμόντου και ροζ πιπεριού για έντονη αίσθηση φρεσκάδας.

Είναι το κλασικό όπλο στο μπουντουάρ κάθε γυναίκας. Της μαμάς, της φίλης, της αδερφής σου, ακόμη και της γιαγιάς σου. Η λακ ή αλλιώς το spray είναι αυτό που παραδοσιακά μπορεί να σου χαρίσει ισχυρό κράτημα στα μαλλιά, χωρίς να λερώσεις τα χέρια σου. Με μια κίνηση, με ένα μόλις ψέκασμα. Στα extra του, αφήνει τέλειο άρωμα στα μαλλιά και μια αίσθηση φρεσκάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK