Τα sneakers του Γκάλη στη σύγχρονη εκδοχή τους είναι επικά

Τα Pony που φόρεσε ο Νίκος Γκάλης στις 'πτήσεις' του με τον Άρη και την Εθνική Ελλάδας, ζουν μια δεύτερη, επική ζωή. Ανακάλυψε τα.

Άποψη από τα Pony sneakers που φορούσε ο Νίκος Γκάλης στα τέλη της δεκαετίας του `80
Άποψη από τα Pony sneakers που φορούσε ο Νίκος Γκάλης στα τέλη της δεκαετίας του '80 EUROKINISSI.GR

Ένα ζευγάρι sneakers μπορούν να γίνουν statement, να ξεχωρίσουν έναν αθλητή από τον σωρό, να αναδείξουν την μοναδικότητα της προσωπικότητας του εντός και εκτός γηπέδων. Ένα ζευγάρι sneakers όπως τα Zoom Freak One που λάνσαρε η Nike ως trademark μοντέλο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μπορούν με το σχεδιασμό τους να αναδείξουν την μανία με την οποία ισοπεδώνει κάθε ρεκόρ ένας NBA MVP όπως ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα θρυλικά Pony Topstar είναι ένα μοντέλο sneakers-ορόσημο των μπασκετικών παρκέ της δεκαετίας του '80, που φόρεσαν δεκάδες σταρ, αλλά έμειναν στη συλλογική μνήμη, ως τα sneakers που φόρεσε ο Νίκος Γκάλης στα τέλη της δεκαετίας του '80, ως αρχηγός του Άρη, αλλά και με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Αν χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα η μνήμη σου ή αν δεν πρόλαβες εκείνη την εποχή, μπορείς να θαυμάσεις παρακάτω την συγκλονιστική απλότητα των Pony Topstar.

O Νίκος Γκάλης φοράει τα Pony Topstar
O Νίκος Γκάλης φοράει τα Pony Topstar EUROKINISSI.GR
O Νίκος Γκάλης με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σουτάρει προς το καλάθι της Ισπανίας
O Νίκος Γκάλης με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σουτάρει προς το καλάθι της Ισπανίας EUROKINISSI.GR

Επιστρέφουμε στο σήμερα. Στα τέλη του 2019, τα sneakers που φόρεσε ο Νίκος Γκάλης ζουν μια δεύτερη ζωή, ως ένα πανέμορφο, εντυπωσιακά απλό trademark μοντέλο της Pony. Σίγουρα τα sneakers τα 'ορθόδοξα' που κάνουν θραύση αυτή την εποχή ή και τα sneakers - αποτέλεσμα της 'συνεργασίας' του Κάιρι Ίρβινγκ με τον Μπομπ Σφουγγαράκη είναι αρκετά εντυπωσιακά, αλλά ας είμαστε σοβαροί, πρόκειται για τα sneakers που φόρεσε κάποτε εκείνος που πέταγε προς το καλάθι και ξεχνούσε να προσγειωθεί: Nick The Greek (The Great), όπως θα τον αποκαλούσε και ένας γνωστός αθλητικόγραφος/εκφωνητής αγώνων.


Αν αυτές οι λέξεις κατάφεραν να σε ξελογιάσουν, τότε αυτή η version των Pony σε μποτάκι, λογικά θα σε ενθουσιάσει 30% περισσότερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK