Τα sneakers του Ντέμιαν Λίλαρντ έχουν βγει από κασέτα του Mega Drive

Μια αναδρομή στα sneakers ενός NBA star, του Ντέμιαν Λίλαρντ, που επιλέγει χρώματα σε συνάρτηση με τις εφηβικές του αναμνήσεις. Φύσα την κασέτα του Mega Drive και ξεκινάμε.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς σε στιγμιότυπο με τον Ντάνι Γκριν των Λος Άντζελες Λέικερς για την αναμέτρηση του NBA 2019-2020 στο 'Στέιπλς Σέντερ', Λος Άντζελες, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς σε στιγμιότυπο με τον Ντάνι Γκριν των Λος Άντζελες Λέικερς για την αναμέτρηση του NBA 2019-2020 στο 'Στέιπλς Σέντερ', Λος Άντζελες, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 AP PHOTO/KELVIN KUO

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ είναι ο ηγέτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και το αποδεικνύει κάθε μέρα. Οι 51 πόντοι που χάρισε 'απλόχερα' στους Γιούτα Τζαζ πριν από λίγες μέρες, αποδεικνύουν ότι η στιγμή που θα διεκδικήσει δακτυλίδι πρωταθλητή είναι πιο κοντά από ποτέ. Eπίσης, είναι ο άνθρωπος που τόλμησε και φόρεσε αυτά τα 'Ηλίθια' sneakers.

Μέχρι να αγκαλιάσει το πρωτάθλημα του NBA, ο Λίλαρντ θα διατηρήσει με άνεση έναν τίτλο της street κουλτούρας που έχει κερδίσει με το σπαθί του: αυτόν του πραγματικού και γνήσιου ινφλουένσερ των sneakers. Με τα Adidas Dame 4 και Dame 5, ο 29χρονος γκαρντ έχει πειραματιστεί με χρωματικούς συνδυασμούς πέρα από κάθε λογική, που αφήνουν έτη φωτός πίσω το κόκκινο-μαύρο του εμβλήματος της ομάδας. Σε πρόσφατο αφιέρωμα του ESPN, ο Λίλαρντ μίλησε για τα αγαπημένα sneakers του, τονίζοντας πως αρκετές από τις χρωματικές εκδοχές των Adidas Dame έχουν εμπνευστεί από στιγμές, εικόνες και συνήθειες της παιδικής ηλικίας του. 

Το μοντέλο 'Chasing Rings' έχει το μπλε του Σόνικ του Σκαντζόχοιρου, σε μια διπλή αναφορά τόσο στο κλασικό videogame, όσο και στις βλέψεις του ίδιο για το πρωτάθλημα. Τα πράσινα στο χρώμα της μέντας Dame είναι ένας φόρος τιμής στο αγαπημένο χρώμα της μητέρας του. Τα Adidas Dame 4 και Dame 5 (αλλά και τα Dame 6) έχουν ανοίξει τόσο πολύ τη χρωματική παλέτα τους, που καταλήγουν να θυμίζουν σκηνικό από ταινία του Τιμ Μπάρτον, βιντεοπαιχνίδι του Mega Drive και διακόσμηση εφηβικού δωματίου από τα 90s. Δεν προσπερνάς εύκολα. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK