Τα sneakers του Stranger Things σε στέλνουν στο Upside Down

Το Stranger Things και η Nike σε προσκαλούν να επιστρέψεις στο Χόκινς και να παλέψεις με το Demogorgon.

τα νέα sneakers του Stranger Things
τα νέα sneakers του Stranger Things NIKE.COM

Η Nike είναι ένα brand που ειδικεύεται στο να 'ανακατεύει' εποχές και κουλτούρες, σκαρώνοντας νέα sneakers με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα οποία κλείνουν μέσα τους αμέτρητες pop αναφορές. Γιατί αν τα sneakers που φοράς δεν υποδηλώνουν κάποιο statement, τότε τι νόημα έχει;

O νέος κύκλος του Stranger Things κατάφερε να χαρίσει περισσότερες και πιο έντονες συζητήσεις στους φαν της σειράς, χωρίς η ιστορία να γίνει πομπώδης ή βαρετή. Η χρονομηχανή των Duffer Brothers μας γυρίζει στο 1985 και συναρμολογεί την κουλτούρα μιας ολόκληρης εποχής, με χρώματα που κολλάνε πάνω σου σαν μπλούζα, μουσικές που σου παίρνουν το μυαλό και μια ιστορία τρόμου, μέσα από τον ρομαντισμό και την απόγνωση μιας παρέας εφήβων, που μπορεί και να σου θυμίσουν τη δική σου εφηβεία.

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, όπως φαινόταν και από αυτό το μαγικό vintage sneaker. Η σειρά που αγκάλιασε τη μόδα των δοξασμένων 80s γίνεται κεντρικό σημείο αναφοράς και έμπνευσης για μια νέα, μαγική version των μοντέλων Cortez, Blazer Mid και Air Tailwind 79 της Nike. Το κάθε μοντέλο λανσάρεται σε χρωματισμούς που θυμίζουν την 4η Ιουλίου, τη μέρα της πρεμιέρας του Stranger Things 3, τη μέρα του εορτασμού της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, τη μέρα που αρχίζει η ιστορία του 3ου κύκλου της σειράς.

τα νέα Stranger Things sneakers της Nike
τα νέα Stranger Things sneakers της Nike NIKE.COM

Μπορείς να αναζητήσεις εδώ τα νέα sneakers της Nike, αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της συνεργασίας του brand με την υπερ-επιτυχημένη σειρά του Netflix. Η ιστορία της Ηλέβεν, του Μάικ, του Γουίλ, του Ντάστιν και των υπόλοιπων παιδιών από το Χόκινς αποδεικνύει πως οι εποχές που αγαπήσαμε και κλείσαμε στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων, μπορούν να επιστρέφουν ξανά και ξανά, κάθε φορά με πιο εκτυφλωτικά, σουρεάλ χρώματα. Τελικά, δεν είναι κακό να ξαναζείς τις αναμνήσεις σου, αν οι ιστορίες που έχεις να διηγηθείς είναι επικές και αξεπέραστες.

ΠΗΓΗ: 

HIGHNOBIETY.COM

News 24/7

24MEDIA NETWORK