Τα sneakers του Ζακ ΛαΒιν έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο

To επίπεδο (ή μάλλον το L3V3L) των sneakers του Ζακ ΛαBιν δεν μπορούν να το φτάσουν άλλοι, ούτε καν να το πλησιάσουν.

Τα sneakers του Ζακ ΛαΒιν έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο
Τα τρελά adidas του Ζακ ΛαΒιν INSTAGRAM.COM

Δεν είναι εύκολο να είσαι ο Ζακ ΛαΒιν. Δεν είναι εύκολο να είσαι ο βασικός γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, μιας ομάδας που όλο το NBA περιμένει να τη δει κάποια στιγμή να κάνει ένα αξιοπρεπές comeback, ως ένα ανταγωνιστικό σύνολο με προοπτική συμμετοχής στα play-offs (σ.σ. ο τίτλος για τους Bulls του 2019 είναι όνειρο θερινής νυκτός). Ο Ζακ ΛαΒιν καλείται να παίξει το ρόλο του θαυματοποιού σκοράροντας με ρυθμό πολυβόλου, να προστατεύει τα αδύναμα από τραυματισμούς πόδια του και να δίνει κάθε βράδυ στην ομάδα του τη νοοτροπία του νικητή που τόσο της λείπει.

Φέτος οι Μπουλς είναι μια ομάδα που, θεωρητικά μιλώντας, συνδυάζει δύναμη και ταλέντο, με τους μαθητευόμενους μάγους Μάρκανεν-ΛαΒιν να πλαισιώνονται από τον καλό playmaker Κόμπι Γουάιτ, τον Τόμας Σατοράνσκι να δηλώνει παρών για τις συνθήκες που απαιτείται σκοράρισμα και τους Ότο Πόρτερ-Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ-Θαντέους Γιάνγκ να συνθέτουν μια δυναμική front line.

Κάπου εδώ όμως έρχεται εκείνη η στιγμή που παρατηρείς τα sneakers του Ζακ ΛαΒιν και απλά δεν μπορείς να τα βγάλεις από το μυαλό σου, δεν μπορείς να τα ξεγράψεις. Πρόκειται φυσικά για τα adidas N3XT L3V3L, που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη του All Star Game της περασμένης σεζόν και ο Ζακ ΛαΒιν φόρεσε χθες, κατά την πρώτη αγωνιστική βραδιά του NBA, που βρήκε τους Μπουλς να χάνουν με 126-125 από τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια απλά κρίνουν άχρηστη την παρουσία κορδονιών, ενώ η κατασκευή της σόλας με την τεχνολογία lightstrike, βοηθάει τον αθλητή να κάνει πιο εύκολα πλαγιομετωπικες κινήσεις. Η primeknit τεχνοτροπία της κατασκευής του υφάσματος συνεισφέρει επίσης στο να νιώθει αίσθηση δροσιάς ο αθλητής, φορώντας τα Next Level. Τα φόραγες;

Μην χάσετε: Η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Contra.gr. Τα δανεικά, τα παπούτσια που μοιράζονταν με τον Θανάση, η προπόνηση με το γυναικείο του Φιλαθλητικού, ο στόχος του να γίνει ο MVP όλων των εποχών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK