Το Christmas πουλόβερ της Τότεναμ ευλογήθηκε από τον άγιο Μουρίνιο

Αν υπάρχει ένα δώρο που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου αυτές τις γιορτές, είναι τούτο εδώ το πουλόβερ της Mouriniakos F.C.

Ο Σον Χιούνγκ Μιν πανηγυρίζει την επίτευξη του τρίτου γκολ της ομάδας του στον αγώνα κόντρα στην Μπέρνλι.
Ο Σον Χιούνγκ Μιν πανηγυρίζει την επίτευξη του τρίτου γκολ της ομάδας του στον αγώνα κόντρα στην Μπέρνλι. JONATHAN BRADY/PA VIA AP

Το έχουμε ξαναπεί, από τότε που βρέθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο στην Τότεναμ, ακόμα και οι προπονήσεις έγιναν viral και παρακολουθούνται από εκατομμύρια μάτια, που περιμένουν τη στιγμή που ο 'Special One' θα πει μια ατάκα, θα κάνει κάτι που θα δώσει σχεδόν κινηματογραφική διάσταση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. O Ζοζέ Μουρίνιο είναι αναμφίβολα ο σταρ της ομάδας, αυτός που γίνεται η έμπνευση ακόμα και για τα πιο fail τατουάζ εκεί έξω, ενώ ο Σον ύστερα και από αυτό το μαγικό γκολ, δείχνει πως εξελίσσεται σε μια παράξενη, νέα εκδοχή του Ρονάλντο.

Όμως τα χριστούγεννα πλησιάζουν και η Τότεναμ είναι ξεκάθαρα σε εορταστικό mood και το δείχνει με κάθε τρόπο. Το πρόσφατο video-spot που ανέβηκε στα social media της ομάδας, ντύνει τους παίκτες εορταστικά, με christmas sweaters κεντημένα με σχέδια που θα ζήλευε και ο Ρούντολφ το ελαφάκι. Μια ομάδα της οποίας ηγείται ένας σταρ όπως ο Ζοζέ Μουρίνιο, δεν θα μπορούσε να μη μας χαρίζει τέτοια all-star διαφημιστικά spot και είδη εορταστικού ρουχισμού που μόνο οι fans του 'Special One' και της ομάδας του μπορούν να εκτιμήσουν.

Πάμε στοίχημα ότι μετά την προπόνηση θα πλέξουν τούλι για τον Χριστούλη;

News 24/7

24MEDIA NETWORK