To φουσκωτό μπουφάν του Νούνο κερδίζει το ματς του πιο καλοντυμένου προπονητή

Το Ολυμπιακός-Γουλβς θα διεξαχθεί απόψε στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' και δεν ξέρουμε τον νικητή, όμως η αναμέτρηση του Πέδρο Μαρτίνς με τον Νούνο έγινε και ανέδειξε ήδη κάποιον. Ενδυματολογικά...

To φουσκωτό μπουφάν του Νούνο κερδίζει το ματς του πιο καλοντυμένου προπονητή
AP PHOTO/JON SUPER

Κορονοϊός, ξε-κορονοϊός, κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα σταματήσεις από το να συμβούν. Δηλαδή, την αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Γουλβς, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης', δεν πρόκειται να την χάσεις. Ακόμα κι αν οι παίκτες –to quote τα λόγια της Βιβής Αγγελάκη- παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα. Δεν πα να 'χει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον ιό, the show must go on. Και η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμαστε αυτό το ματς. Είναι μια καλή υπενθύμιση ότι υπάρχει μια είδους 'φυσιολογικότητα' σε μια καθημερινότητα που βομβαρδίζεται διαρκώς με ειδήσεις για τον εύκολα μεταδιδόμενο κορονοϊό.

Νούνο vs. Μαρτίνς

Για τη μάχη μεταξύ 'λύκων' και 'ερυθρολεύκων', εμείς έχουμε βγάλει τον δικό μας νικητή. Φυσικά, αν διαβάζεις το άρθρο, δεν το κάνεις για να μάθεις τις ποδοσφαιρικές προβλέψεις για το ζευγάρι, αλλά γιατί ο προπονητής των Άγγλων, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έχει όλα τα thumbs up από εμάς, ως ο πιο καλοντυμένος προπονητής. Αν θέλεις όμως μια σωστή και 'αιματοβαμμένη' ενδυματολογική αναμέτρηση ανάμεσα στους προπονητές των δυο ομάδων, τότε θα στην προσφέρω απλόχερα, με χιτσκοκικό τρόπο. Θα σου 'δώσω' τον νικητή από τώρα και θα σου παραθέσω όλα τα (ειλικρινή) επιχειρήματα γι' αυτήν την επιλογή.

Στο ματς του πιο καλοντυμένου προπονητή, λοιπόν, ο Νούνο κερδίζει. Όσο κι αν μας ενθουσιάζει ο φιλόδοξος τρόπος που ο Πέδρο Μαρτίνς φοράει το λευκό πουκάμισο στο γήπεδο, ο Πορτογάλος φαίνεται να έχει περισσότερη έφεση στη μόδα. Δεν ξέρω αν φταίνε οι ρίζες του ή απλά είναι από τις προσωπικότητες του ποδοσφαίρου που τα outfits του έχουν ενδιαφέρον. Από το well groomed μούσι του και τις στιλάτες adidas φόρμες που φοράει στο γήπεδο, ο Νούνο έχει ένα ενδυματολογικό εύρος στις εμφανίσεις του, που μας προκαλεί το ενδιαφέρον.

To φουσκωτό μπουφάν του Νούνο κερδίζει το ματς του πιο καλοντυμένου προπονητή
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σε αντίθεση, ειδικά, με τον Μαρτίνς, ο οποίος επιλέγει πιο συντηρητικές εμφανίσεις. Πέρα από το λευκό πουκάμισο με την 'αμφιλεγόμενη' εφαρμογή (ναι Πέδρο, μπορείς να φορέσεις ένα νούμερο μεγαλύτερο), ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρεις τι θα φορέσει στο γήπεδο. Το μπλε αντιανεμικό jacket του Ολυμπιακού, έχει γίνει δεύτερο 'δέρμα', όχι ότι απαραίτητα τον κρίνουμε γι' αυτό (ο καθένας είναι ελεύθερος να φοράει ό,τι θέλει) ή ότι περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τον ίδιο. Απλά, όπως αναμετρούνται οι στρατηγικές τους στο γρασίδι, αυτό συμβαίνει αντίστοιχα και με τις ενδυματολογικές επιδόσεις των δυο προπονητών. Ο βασικότερος λόγος, όμως, που κερδίζει το στιλιστικό αυτό ματς; Το φουσκωτό μπουφάν του.

Το φουσκωτό μπουφάν του Νούνο

Αυτό που μας έκανε στην πραγματικότητα ν' ασχοληθούμε με τις αθλητικού ύφους εμφανίσεις του Νούνο ήταν το φουσκωτό μπουφάν του. Είναι πολύ ωραίο το μπουφάν. Σε τέτοιο βαθμό που θα το έβλεπες να φιγουράρει σε street style φωτογραφίες και να φοριέται από καλοντυμένους άνδρες. Κάτι ανάμεσα σε παρκά και puffer jacket, το φουσκωτό μπουφάν του Νούνο έχει όλα τα καλά για να στεφθεί ο ίδιος ως ο πιο καλοντυμένος προπονητής ποδοσφαίρου. Και παρακάτω σου παραθέτω όλους τους λόγους που κάνουν το μπουφάν στιλάτο:

  • Έχει το τέλειο μήκος

Το φουσκωτό μπουφάν του Νούνο είναι μακρύ. Δεν βλέπεις πολλούς άνδρες να υποστηρίζουν ένα μακρύ, αθλητικού ύφους μπουφάν, αν δεν είναι παλτό ή παρκά. Το μακρύτερο μήκος προσφέρει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα στο συνολικό look, δείχνει σύγχρονο και δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας πιο ισορροπημένης σιλουέτας

  • Έχει την σωστή σιλουέτα

Σε αντίθεση με τη στενή εφαρμογή του πουκαμίσου του Μαρτίνς, το φουσκωτό μπουφάν του Νούνο έχει την τέλεια γραμμή. Είναι oversized, μια γραμμή που αποδεικνύει την 'επικαιρότητα' του ρούχου (με λίγα λόγια είναι μοντέρνο), κάνοντας το μπουφάν να δείχνει σούπερ στιλάτο και κουλ

To φουσκωτό μπουφάν του Νούνο κερδίζει το ματς του πιο καλοντυμένου προπονητή
AP PHOTO/JON SUPER
  • Έχει διαφορετικές υφές

Το γεγονός ότι το μπουφάν του είναι κάτι ανάμεσα σε παρκά (το πάνω μέρος) και σε puffer jacket (το κάτω μέρος) προσφέρει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση στο ρούχο. Το κάτω, 'φουσκωτό' μέρος του μπουφάν, με τα χαρακτηριστικά panels, δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση στις υφές του μπουφάν. Η κουκούλα δε, δίνει αυτό το extra something, επιβεβαιώνοντας το αθλητικού ύφους στιλ του μπουφάν.

Είτε φοράει το συγκεκριμένο φουσκωτό μπουφάν είτε ένα απλό μαύρο αντιανεμικό ή απλά τα ρετρό tracksuits της adidas, ο Νούνο στοχεύει σε ένα πράγμα: στην άνεση. Το να φορέσει όμως άνετα ρούχα δεν σημαίνει ότι θυσιάζει την οποιαδήποτε αισθητική που έχει, όσον αφορά το στιλ του. Στοχεύει σε περιποιημένες εμφανίσεις, είτε το εκφράζει με το πάντα προσεγμένο μούσι του ή με το φανταστικό φουσκωτό μπουφάν του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK