Το κούρεμα με την 'ψιλή' του Βιεϊρίνια γίνεται και σε καραντίνα

Η αυτό-απομόνωση δυσκολεύει την καθημερινότητα όλων μας και το κούρεμα μοιάζει πια με δύσκολη ενέργεια. Ο Βιεϊρίνια αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλίες και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Ο Βιειρίνια, σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο
Ο Βιειρίνια, σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο EUROKINISSI SPORTS

Ο κατάλογος από πράγματα που όλοι μας έχουμε στερηθεί κατά την περίοδο της αυτό-απομόνωσης γίνεται κάθε μέρα και πιο μακροσκελής. Οι βόλτες, η επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και φυσικά οι κάθε είδους αθλητικές αναμετρήσεις έχουν μπει στον 'πάγο' εξαιτίας του κορονοϊού και όλοι αναμένουμε τη στιγμή που η ζωή θα αρχίσει να συμβαίνει ξανά και έξω από τα διαμερίσματά μας. Το κούρεμα και γενικά το grooming είναι κι αυτό ένα από τα μικροπράγματα που λείπει σε όλους, άντρες και γυναίκες.

Ο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι τη λήξη του lockdown. Παίρνοντας έμπνευση από την ιδέα του συμπαίκτη του, Λέο Μάτος, αποφάσισε να κουρευτεί με την 'ψιλή' και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό, δίνοντας παράλληλα αυτοπεποίθηση και σε άλλους συμπαίκτες του να κάνουν πράξη το 'κόντρα ξύρισμα' όχι στα γένια, αλλά στο σκαλπ.


News 24/7

24MEDIA NETWORK