Το κρυφό 'αιρετικό' σχέδιο των νέων sneakers του Κάιρι Ίρβινγκ

Ένα μυστηριώδες 'μάτι' σαν ειρωνικό σχόλιο σε γνωστές μυστικές κοινωνίες και αιρέσεις, κρύβεται στα νέα sneakers του Κάιρι Ίρβινγκ

Το κρυφό 'αιρετικό' σχέδιο των νέων sneakers του Κάιρι Ίρβινγκ
Τα μαύρα Nike Kyrie 6

O Κάιρι Ίρβινγκ είναι ένας σταρ του NBA που αναπόφευκτα θα συζητηθεί έντονα, κατά την παρουσία του στη σεζόν 2019-2020. Ο βασικός πόιντ γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς φιλοδοξεί να γίνει η καταλυτική δύναμη στην εκτόξευση της ομάδας της Νέας Υόρκης, στην οποία, όταν θα προστεθεί και ο Κέβιν Ντουράντ στο ρόστερ τους, θα έχει διαμορφωθεί ήδη ένα αρκετά ισχυρό σύνολο, μαζί με δυνάμεις όπως οι ταλαντούχοι γκαρντ Τζο Χάρις, Σπένσερ Ντινγουίντι και η δύναμη κρούσης της ρακέτας των μαέστρων σέντερ-φόργουρντ Τορίν Πρινς, Ντεάντρε Τζόρνταν και Γουίλσον Τσάντλερ.

Ο Ίρβινγκ επίσης μας έχει χαρίσει και κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες branded sneakers. Τα έχουμε ξαναπεί εδώ για το υπερθέαμα των Nike Kyrie, που πέρασαν από μετωπική σύγκρουση με τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Τούτο το έπος έγινε αμέσως δυσεύρετο, μια δυνατή μετοχή στο χρηματιστήριο της μεταπώλησης sneakers.

Τα Nike Kyrie 6, όμως, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο. Τα νέα sneakers που παρουσίασε επίσημα ο ίδιος, φορώντας τα σε μια προπόνηση της ομάδας του, εντυπωσιάζουν με τις σοφά ενταγμένες λεπτομέρειες στον σχεδιασμό τους. Ένα αποτύπωμα που μοιάζει με το σύμβολο του παντεπόπτη οφθαλμού, το οποίο έχει συνδεθεί με αποκρυφισμό και κοινότητες αιρετικών δοξασιών, ξεπροβάλλει πάνω από το logo της Nike, στη βάση της σόλας αλλά και στο κάτω μέρος της, σε ένα περίγραμμα από έντονες χρωματικές λεπτομέρειες.

Άποψη από τα νέα Nike Kyrie 6
Άποψη από τα νέα Nike Kyrie 6 ΠΗΓΗ: SNEAKERNEWS.COM

Τα Kyrie 6 συνδυάζουν κορδόνια και αυτοκόλλητο 'σκρατς' που αγκαλιάζει όλο το πέλμα, ενώ παίζουν με το μοτίβο του κρυπτικού συμβόλου, τοποθετώντας το σε ξεχωριστούς χρωματικούς συνδυασμούς από σκούρο μωβ και έντονο κόκκινο. Ναι, είμαστε ήδη μέλη της 'αδελφότητας' των sneakers του Ίρβινγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK