Το νέο brand ρούχων του Νέιτ Ρόμπινσον σε φυλάει από το κακό γούστο

Ο Νέιτ Ρόμπινσον επέστρεψε στις ζώες μας με το 'HOLDAT', ένα brand ποιοτικών και προσιτών ρούχων, που δημιούργησε μαζί με τον φίλο του, Κάρλος Μπούζερ.

Ο Νέιτ Ρόμπινσον με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς κάνει επίδειξη δύναμης στους Μπρούκλιν Νετς
Ο Νέιτ Ρόμπινσον με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς κάνει επίδειξη δύναμης στους Μπρούκλιν Νετς AP FOTO/JIM PRISCHING

O Νέιτ Ρόμπινσον ποτέ δεν έγινε σταρ του μπασκετ, ποτέ δεν σκόραρε ασταμάτητα, αν και πάντα η κάθε παρουσία του στο παρκέ ήταν ξεχωριστή. Με περίπου 11 πόντους και 3 ασίστ μέσο όρο σε μια δεκαετία στο NBA και με θητεία σε 8 ομάδες, ήταν ένας showman. Κατέυθυνε την ομάδα στην επίθεση, κάρφωνε όταν έβρισκε ανοιχτό διάδρομο, κυνηγούσε μπάλες στην άμυνα και έπαιζε ξύλο με αντίπαλους αμυντικούς χωρίς φόβο. Η παρουσία του στο πρωτάθλημα βετεράνων BIG3 σήμερα, σε ηλικία 36 ετών -με περάσματα μέχρι και από το πρωτάθλημα του Ισραήλ- είναι ένα από τα χόμπι του, όταν βρίσκει χρόνο ανάμεσα στην εταιρεία VFX/post production και στο εστιατόριο που έχει ανοίξει.

Ταζ Γκίμπσον και Νέιτ Ρόμπινσον το διασκεδάζουν, κάνοντας επίδειξη δύναμης κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, σε αναμέτρηση των NBA Playoffs της σεζόν 2012-2013
Ταζ Γκίμπσον και Νέιτ Ρόμπινσον το διασκεδάζουν, κάνοντας επίδειξη δύναμης κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, σε αναμέτρηση των NBA Playoffs της σεζόν 2012-2013 AP PHOTO/JIM PRISCHING

Παράλληλα, με αφορμή το All-Star Weekend, μαζί με τον συνεργάτη του, Κάρλος Μπούζερ (γνωστός και ως ο τελευταίος αξιόλογος σέντερ/φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς), λάνσαρε κι ένα brand ρούχων με την επωνυμία HOLDAT. Ας μείνουμε για λίγο εδώ, γιατί υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και ποιοτικές ενδυματολογικές προτάσεις.

Το νέο brand ρούχων του Νέιτ Ρόμπινσον σε φυλάει από το κακό γούστο
Το νέο brand ρούχων του Νέιτ Ρόμπινσον σε φυλάει από το κακό γούστο

Τι σημαίνει HOLDAT; Μιλώντας στο UPROXX, ο Ρόμπινσον έδωσε την εξήγηση: "Είναι εκείνη η ατάκα που λες σε κάποιον που έχει πετύχει όλους τους στόχους του, όταν είναι νικητής κι έχει καταφέρει όσα επιθυμούσε, του λες 'holdat', είναι σαν ένα 'μπράβο'". Ο Ρόμπινσον και ο Μπούζερ πουλάνε προσιτά και όμορφα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ, we will holdat, ξεκάθαρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK