Το νέο διαμέρισμα του Μέσι στο Μαϊάμι έχει βεράντα για προπόνηση

Ο Λιονέλ Μέσι αγόρασε δεύτερο διαμέρισμα στο Μαϊάμι για να παίζει μπάλα στο αχανές μπαλκόνι του με φόντο τα νερά του Ατλαντικού ωκεανού.

Ο πύργος που ο Μέσι αγόρασε το δεύτερο διαμέρισμά του στο Μαϊάμι
Ο επιβλητικός πύργος που ο Μέσι αγόρασε το δεύτερο διαμέρισμά του στο Μαϊάμι REGALIACONDOSSUNNYISLES.COM

Στις σπάνιες εκείνες περιπτώσεις που οι αναρτήσεις του Λιονέλ Μέσι δεν αφορούν τις αγωνιστικές ή εμπορικές υποχρεώσεις του και προβάλλουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές το φόντο των φωτογραφιών είναι στην πλειονότητά τους υδάτινο. Γεννημένος στο Ροσάριο, μεγαλούπολη στις όχθες του ποταμού Παρανά, και ζώντας από τα 13 του στη Βαρκελώνη, εκεί που δεν πετούν αεροπλάνα, έχει συνδεθεί έντονα με το νερό και το απολαμβάνει σε κάθε μορφή του και φυσικά με κάθε ευκαιρία.

Γι' αυτό και δεν προξενεί έκπληξη η δεύτερη αγορά ακινήτου που αποφάσισε να κάνει στην περιοχή Sunny Isles Beach του Μαϊάμι, ή αλλιώς την αμερικανική Ριβιέρα, 1,5 χρόνο μετά την πρώτη.

Χάρη στις επιβεβαιωμένες πληροφορίες που συνέλεξε το ειδικευμένο 'Real Deal' από μεσιτικές πηγές, ο Αργεντινός σούπερ σταρ προσέθεσε δίπλα στο διαμέρισμα που από τον Νοέμβριο του 2019 είχε ήδη αποκτήσει στο φημισμένο ουρανοξύστη 'Porsche' των 60 ορόφων με εσωτερικό ανελκυστήρα για τα πολυτελή αυτοκίνητα και πλήρη ιδιωτικότητα, άλλο ένα παρόμοιο σπίτι. Πρόκειται για οροφοδιαμέρισμα στο ένατο πάτωμα πύργου που βρίσκεται στον ίδιο πολυσύχναστο δρόμο με το προηγούμενο (Collins Avenue), σε απόσταση δέκα οικοδομικών τετραγώνων, και φυσικά έχει πιάτο τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Κατά την ίδια πηγή, η απόκτηση του πολυτελούς ακινήτου κόστισε στον αρχηγό της Μπαρτσελόνα κάτι περισσότερο από 7 εκατομμύρια δολάρια.

Την έκταση των 513 τετραγωνικών μέτρων καλύπτουν 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια κι άλλα τόσα μπάνια μ' ένα βοηθητικό WC, όπως επίσης μια εξοπλισμένη κουζίνα με κάθε αναγκαία παροχή κι ένα μεγάλο σαλόνι πλήρως επιπλωμένο. Την XL άνεση ενισχύει το σχεδόν 200 τμ. μπαλκόνι που περιβάλλει το σπίτι και φυσικά επιτρέπει στον Μέσι μέχρι και προπόνηση να κάνει. Αρκεί να μην κλωτσά την μπάλα εκτός ορίων, γιατί θα πρέπει ν' ανεβοκατεβαίνει να την πιάσει.

Το γιγαντιαίο κτίσμα των συνολικά 36 ορόφων διαθέτει έξι πισίνες και spa για όλους τους ενοίκους, γυμναστήριο και αίθουσα γιόγκα, παιδική χαρά για την απασχόληση των παιδιών, ακόμη και μπαρ για ήσυχες βραδιές με φόντο το απόλυτο μπλε. Προφανέστατα η πρόσβαση στην παραλία είναι πολύ εύκολη. Στην ιστοσελίδα της εταιρίας που διαχειρίζεται τα πολυτελή διαμερίσματα εμφανίζονται επτά απούλητα ακόμη, μάλλον τα πλέον απλησίαστα, διότι οι τιμές τους κυμαίνονται από 8 εκατομμύρια δολάρια το φθηνότερο και προσεγγίζουν τα 30 το ακριβότερο όλων (6 υπνοδωμάτια, 5+2 μπάνια)!

Μία από τις πισίνες του πύργου Regalia
Μία από τις πισίνες του πύργου Regalia REGALIACONDOSSUNNYISLES.COM

Την προηγούμενη φορά η αγορά του Μέσι είχε συνδεθεί με την εκδοχή της ένταξής του στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τώρα το απέφυγαν κάτι τέτοιο, διότι κανείς δεν ξέρει τι έχει κατά νου για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Το βέβαιο είναι πως με τέτοιες κινήσεις αυγατίζει την ακίνητη περιουσία του, μεριμνώντας για το μέλλον των παιδιών του.


News 24/7

24MEDIA NETWORK