Το νέο look του Μέσι γυρίζει τον χρόνο πίσω

Ο Λιονέλ Μέσι επανεμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο με γκολ στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μαγιόρκα. Μεγαλύτερη εντύπωση έκανε η εικόνα του παρά το 20ό τέρμα στην Primera Division.

Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο με τον Τζουάν Σάστρε της Μαγιόρκα για την Primera Division 2019-2020 στο 'Σον Μόιτς', Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Σάββατο 13 Ιουνίου 2020
Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο με τον Τζουάν Σάστρε της Μαγιόρκα για την Primera Division 2019-2020 στο 'Σον Μόιτς', Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 AP PHOTO/FRANCISCO UBILLA

Πρώτα ήταν το ελαφρύ γένι που κατέληξε σε προσεγμένο μούσι. Το πάχος αυξήθηκε και στη συνέχεια το μήκος, ενώ προστέθηκαν και τα ξανθά μαλλιά, για να... αποτελειώσουν την εικόνα του 'μικρού' και 'άβγαλτου' Λιονέλ Μέσι. Εδώ και δύο χρόνια άρχισε να αφαιρεί πράγματα από το look του. Πρώτα το οξυζενέ στο μαλλί και πλέον το μούσι στο πρόσωπό του. Ο Αργεντινός επιθετικός αποφάσισε ξανά να φέρει τα πάνω κάτω ύστερα από ένα διάστημα που είχε βγει από τα ραντάρ και το έκανε με πάταγο.

Το νέο look του 32χρονου διεθνή, που επανεμφανίστηκε στην εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μαγιόρκα για την Primera Division, δεν περιλαμβάνει πολλές τρίχες στο πρόσωπο. Τουναντίον, το ιδιαίτερο του στιλ μετατοπίστηκε στο χτένισμα. Ο Μέσι πλέον χτενίζει τα μεσαίου μήκους μαλλιά του με χωρίστρα στα πλάγια και λανσάρει νέα μόδα, όπως κάνει σταθερά εδώ και πολλά χρόνια, από τη στιγμή που απέκτησε στάτους διεθνούς συμβόλου.

Την ίδια ώρα που ο Μέσι χάραξε τον δρόμο του... ξυρίσματος, πάντως, ο έτερος αρχηγός του clasico, ο Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης, άφησε ακόμη περισσότερο το μούσι του, με αποτέλεσμα πλέον να θυμίζει... ξυλοκόπο σε look. Σε απόδοση παραμένει ένας κορυφαίος αμυντικός, με άρτια τεχνική κατάρτιση, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε στη νίκη επί της Ρεάλ έφτασε τα 67 στο πρωτάθλημα, πιάνοντας στη 2η θέση των αμυντικών-σκόρερ τον Ρόναλντ Κούμαν (στην 1η θέση ο Φερνάντο Ιέρο με 105).

News 24/7

24MEDIA NETWORK