To νέο T-shirt του ΛεΜπρον Τζέιμς μπορεί να σου προκαλέσει μυωπία

Μια συνεργασία του ΛεΜπρον Τζέιμς με τον ράπερ Τράβις Σκοτ μάς χάρισε ένα νέο t-shirt, αφιερωμένο στους μαθητές που αποφοίτησαν φέτος από το γυμνάσιο. Η στάμπα του t-shirt μοιάζει να έχει δημιουργηθεί από μαθητή γυμνασίου στο πρόγραμμα ζωγραφικής των Windows.

Το t-shirt που λάνσαρε ο Λεμπρόν Τζέιμς μαζί με τον ραπερ Τράβις Σκοτ με θέμα την μέρα αποφοίτησης των αμερικάνικων γυμνασίων.
Το t-shirt που λάνσαρε ο Λεμπρόν Τζέιμς μαζί με τον ραπερ Τράβις Σκοτ με θέμα την μέρα αποφοίτησης των αμερικάνικων γυμνασίων. INSTAGRAM/LEBRON JAMES

Κατ' αρχήν, οφείλουμε να εξυμνούμε κάθε πρωτοβουλία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο πλευρό των εφήβων της Αμερικής και ολόκληρου του πλανήτη. Αθλητές όπως ο 'King James' αποτελούν παναμερικανικά, αλλά και παγκόσμια πρότυπα για μια γενιά μαθητών που μελετούν σκληρά και ο καθένας βάζει το ατομικό του ταλέντο ως πρώτη ύλη στην επίτευξη του στόχου του.

Επειδή όμως, εκτός από ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι και πατέρας, πρόσφατα οργάνωσε την παραγωγή του 'Graduate Together: America Honours the High School Class of 2020'. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του Complex, για μια livestream ειδική εκπομπή, αφιερωμένη στους νέους που αποφοιτούν φέτος από το αμερικάνικο γυμνάσιο με καλεσμένους όπως ο Μπαράκ Ομπάμα και η Αλίσια Κις.

Αυτή η εκπομπή περιλάμβανε και την παρουσίαση ενός νέου t-shirt, που λάνσαρε γνωστή αμερικάνικη εταιρεία ένδυσης, με την υποστήριξη των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τράβις Σκοτ. Το t-shirt διατέθηκε προς πώληση στο προσωπικό site του Σκοτ για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν σε φιλανθρωπικά σωματεία και οργανισμούς για την ανακούφιση πληγέντων από την πανδημία του κορονοϊού.

Κάπου εδώ ολοκληρώνονται τα όμορφα και τα αρκετά δημιουργικά στοιχεία αυτής της πρωτοβουλίας. Κάπου εδώ, αν φοράς γυαλιά, κοιτώντας τη στάμπα του t-shirt, μπορεί να έχεις ήδη νιώσει ένα κάψιμο στα μάτια. Αν δεν φοράς γυαλιά, μπορεί να τα χρειαστείς σύντομα για τον ίδιο λόγο.

Σίγουρα η ιδέα της δημιουργίας ενός branded t-shirt με καλό σκοπό είναι κάτι που αξίζει να ενθαρρύνουμε. Αλλά διάολε, αυτή η στάμπα σε αυτό το t-shirt δείχνει τόσο επιτηδευμένα 'πρόχειρη' και παιδική, που μας γεννά μια απορία: αν δεν υπήρχε το όνομα του ΛεΜπρον Τζέιμς στην προώθηση αυτού του t-shirt, πόσοι θα το αγόραζαν;


News 24/7

24MEDIA NETWORK