To rolex του Κριστιάνο Ρονάλντο θυμίζει ρεβεγιόν στο Διογένης Παλλάς

Το ρολόι που φόρεσε πρόσφατα σε συνέδριο στο Ντουμπάι, αξίζει περίπου όσο το συμβόλαιο ενός παίκτη της Super League 1. Και είναι ασύγκριτα φανταχτερό.

To rolex του Κριστιάνο Ρονάλντο θυμίζει ρεβεγιόν στο Διογένης Παλλάς
DUBAI INTERNATIONAL SPORTS CONFERENCE / FLICKR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που ακόμα κι αν σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο, μόνο από το Instagram θα μπορούσε να συνεχίσει να ζει μια ζωή βουτηγμένη στις πανάκριβες απολαύσεις, υπηρετώντας πιστά το αξίωμα της υπερβολής, ως statement κατακτήσεων και νικηφόρων επιδόσεων. Μπορεί να μην είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής, όμως ζει ονειρευμένη ζωή.

Την περασμένη Κυριακή, επιβεβαίωσε γι' ακόμα μια φορά όσα είπαμε παραπάνω, με το στιλ του σε απονομή βραβείων στο Ντουμπάι. Εκεί, ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους φόρεσε το υπέρ-σπάνιο Rolex GMT-Master Ice χρώματος λευκού, που έχει στην κατοχή του. Η αξία του συγκεκριμένου ρολογιού υπολογίζεται περίπου στα 450.000 ευρώ, ενώ τα δυο διαμαντένια δακτυλίδια -ένα εκ των οποίων είναι και το δακτυλίδι των αρραβώνων του- τα οποία συμπλήρωναν τη 'διακόσμηση' του αριστερού χεριού, έχουν συνολική αξία περίπου 230.000 και 70.000 ευρώ αντίστοιχα.

Αξίζει να τονίσουμε πως το ρόλεξ του Ρονάλντο είναι ένα από τα πιο σπάνια και πιο ακριβά ρολόγια όλων των εποχών, καθότι περιέχει λευκό χρυσό 18 καρατίων και εκατοντάδες διαμάντια 30 καρατίων. Και πάλι, όμως, το συγκεκριμένο ρολόι έρχεται δεύτερο σε αστρονομική αξία, εντός της συλλογής του Ρονάλντο. Το πιο ακριβό όλων, είναι ένα μοντέλο της Franck Muller, αξίας 1.200.000 δολαρίων. Όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτό, ο Κριστιάνο έχει στο αίμα του την αισθητική 'ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 1996 στο Διογένη Παλλάς, με Λευτέρη Πανταζή, Άννα Βίσση και Βικτώρια Χαλκίτη' (τυχαία αναφορά ονομάτων). 

Κοσμήματα και ρολόι στο χέρι του Κριστιάνο Ρονάλντο
Κοσμήματα και ρολόι στο χέρι του Κριστιάνο Ρονάλντο MIRROR.CO.UK

Ποιες μεταγραφές θα κάνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός; Το νέο Pod-όσφαιρο έχει τις απαντήσεις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK