Το ρολόι του Μεϊγουέδερ κοστίζει όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου

Το ρολόι του Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι το 6ο πιο ακριβό στον κόσμο και κοστίζει όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου.

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ παρακολουθεί την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Ντάλας Μάβερικς για το NBA 2017-2018 στο 'Στέιπλς Σέντερ', Λος Άντζελες | Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018
Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ παρακολουθεί την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Ντάλας Μάβερικς για το NBA 2017-2018 στο 'Στέιπλς Σέντερ', Λος Άντζελες | Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ φιγουράρει σταθερά κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις (αν όχι στην κορυφή) κάθε λίστας με τους πιο πλούσιους και ακριβοπληρωμένους αθλητές του πλανήτη. Εξάλλου, το παρατσούκλι του 43χρονου πυγμάχου και προμότερ είναι 'Money' και διόλου τυχαία.

Στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, την περίφημη μονομαχία με τον Κόνορ Μακγκρέγκορ του 2017, η νίκη τού απέφερε 320.000.000 ευρώ, εκτός από το εντυπωσιακό 50-0 καριέρας. Συνολικά, οι γροθιές του τον έχουν κάνει δισεκατομμυριούχο, ενώ ο ίδιος φροντίζει να γιγαντώσει την περιουσία του με επενδύσεις σε ακίνητα και επιχειρήσεις (όπως πχ. το περιβόητο strip club του).

Το ρολόι του Μεϊγουέδερ κοστίζει όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου
INSTAGRAM/FLOYDMAYWEATHER

Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που έχει κερδίσει σε όλη αυτήν την επιτυχημένη διαδρομή δαπανάται για αξεσουάρ. Η λατρεία του για τα κοσμήματα είναι γνωστή και δεν φείδεται διαμαντιών και χρυσού. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ρολόγια του.

Το ρολόι του Μεϊγουέδερ κοστίζει όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου
JACOB & CO

Ο Μεϊγουέδερ φέρεται να έχει στην κατοχή του μέχρι και 41 ακριβά ρολόγια, ένα εκ των οποίων έχει την χαρακτηριστική ονομασία 'ρολόι των δισεκατομμυριούχων' και είναι το 6ο πιο ακριβό στον πλανήτη.

Το 'Billionaire Watch' κατασκευάστηκε το 2015 από την εταιρία Jacob & Co και ο Μεϊγουέδερ το αγόρασε από τον Ιάπωνα κοσμηματοπώλη Ταντάσι Φουκουσίμα. Περιλαμβάνει 239 διαμάντια συνολικά 260 καρατιών, ο σκελετός είναι από λευκόχρυσο και η αξία του ανέρχεται σε 13.000.000 ευρώ.

Το ρολόι του Μεϊγουέδερ κοστίζει όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου
INSTAGRAM/FLOYDMAYWEATHER


Για να γίνει κατανοητή η αξία του, αυτό το ρολόι κόστισε όσο δύο γήπεδα της Ξάνθης, αφού το 'Xanthi FC Arena', ένα από τα πιο όμορφα ποδοσφαιρικά γήπεδα της χώρας μας, χωρητικότητας 7.244 θεατών, κόστισε 6.500.000 ευρώ!