Το βήμα που παραλείπεις μετά από την ηλιοθεραπεία και θα σε σώσει

Ήρθε η στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα και να βάλεις δυνατά στο παιχνίδι ένα after sun προϊόν, που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου και θα την κάνει να συνέλθει από την ταλαιπωρία της ηλιοθεραπείας.

Senior man using sun protection cream on summer vacation
ALEKSANDAR TOMIC / 123RF.COM

Διάλεξες το αντηλιακό που σου ταιριάζει ανάλογα με το άθλημα που επιδίδεσαι στην παραλία και μπράβο σου και πολύ καλά έκανες. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, ο μεγαλύτερος εφιάλτης σου παραμένει το αντιαισθητικό ξεφλούδισμα. Πώς θα το προλάβεις; Τι λάθος κάνεις κάθε φορά; Ήρθε η στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα και να βάλεις δυνατά στο παιχνίδι ένα after sun προϊόν, που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου και θα την κάνει να συνέλθει από την ταλαιπωρία της ηλιοθεραπείας. Με ενισχυμένη σύνθεση, ενυδατώνουν σε βάθος τη διψασμένη επιδερμίδα, ανακουφίζοντάς την παράλληλα από το κάψιμο του ήλιου. Έχουν super δροσερή υφή, δεν κολλάνε, απορροφώνται γρήγορα (μπορείς να ντυθείς αμέσως μετά) και διατηρούν το μαύρισμα. Αρκετά με τη θεωρία. Αυτή είναι η λίστα με τα δικά μας αγαπημένα.

Nivea After Sun γαλάκτωμα επιμήκυνσης μαυρίσματος

Το βήμα που παραλείπεις μετά από την ηλιοθεραπεία και θα σε σώσει

Με ειδική σύνθεση με εκχύλισμα γλυκόριζας, το After Sun Γαλάκτωμα της Nivea βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος για 24 ώρες. Το καλύτερο; Απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια.

Frezyderm After Sun Mousse

Το βήμα που παραλείπεις μετά από την ηλιοθεραπεία και θα σε σώσει

Αν σου αρέσουν οι λιγότερο κρεμώδεις υφές, δοκίμασε τον ενυδατικό αφρό προσώπου και σώματος της Frezyderm, After Sun Mousse. Με D-Panthenol & Βιταμίνη E προστατεύει την επιδερμίδα και απαλύνει από τους ερεθισμούς, δημιουργώντας μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη δέρμα. Παράλληλα, προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση και μεγιστοποιεί τη διάρκεια του μαυρίσματος.

Carroten ενυδατικό γαλάκτωμα παράτασης μαυρίσματος για μετά τον ήλιο

Το βήμα που παραλείπεις μετά από την ηλιοθεραπεία και θα σε σώσει

Εμπλουτισμένο με το διπλό προηγμένο σύστημα επιμήκυνσης μαυρίσματος και καταπράυνσης Tan Lock, με B-Carroten και αλλαντοΐνη, βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει και να επιμηκύνει τη χρυσαφένια λάμψη της, ενώ παράλληλα καταπραΰνει από τους ερεθισμούς που προκαλεί η UV ακτινοβολία. Plus: Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση μέχρι και για 24 ώρες.

Intermed Luxurious Sun Care After Sun Cooling Gel Face & Body

Το βήμα που παραλείπεις μετά από την ηλιοθεραπεία και θα σε σώσει

Με απαλή και δροσερή σύνθεση, το καταπραϋντικό και ενυδατικό gel της Intermed, Luxurious Sun Care After Sun Cooling Gel Face & Body, προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Προστατεύει αποτελεσματικά από τις ελεύθερες ρίζες και ανακουφίζει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, ενώ παράλληλα, καταπραΰνει από τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και το ερύθημα.

Vichy Ideal Soileil After Sun Γαλάκτωμα

Το βήμα που παραλείπεις μετά από την ηλιοθεραπεία και θα σε σώσει

Χωρίς λιπαρή υφή και με διακριτικό άρωμα, το Ideal Soileil After Sun Γαλάκτωμα της Vichy ενυδατώνει σε βάθος, ανακουφίζει και φροντίζει την επιδερμίδα μετά από τον ήλιο. Κατάλληλο για καθημερινή φροντίδα μετά από τον ήλιο ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

La Roche-Posay Postelios Hydra Gel Δροσιστικό After Sun Gel

Το βήμα που παραλείπεις μετά από την ηλιοθεραπεία και θα σε σώσει

Super δροσιστικό gel, με 76% περιεκτικότητα σε φυσικό, καταπραϋντικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay και εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά, που βοηθούν στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών των UVA/UVB. Προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση, ενώ απορροφάται άμεσα. Δεν περιέχει parabens και είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK