Δημήτρης Διαμαντίδης: The legacy continues

Ο παίκτης κάποτε σταματά, το παιχνίδι του όμως όχι. Το Contra.gr αποχαιρετά με VIDEO δικής του παραγωγής τον μεγάλο αρχηγό, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και παραδίδει την κληρονομιά του στα παιδιά για να συνεχίσουν τον μύθο.

Δημήτρης Διαμαντίδης: The legacy continues

Όλοι σταματάνε, κανείς δεν παίζει για πάντα. Κάποιοι όμως δεν αφήνουν πίσω τους μόνο τις αναμνήσεις. Κάποιοι εκλεκτοί αφήνουν μια καριέρα τόσο μεγάλη, που γίνεται ευαγγέλιο. Γιατί τα μάτια που την παρακολούθησαν για χρόνια, την έζησαν τόσο έντονα που, θέλουν-δεν θέλουν, τη μιμούνται. Είναι κτήμα τους. Έχει περάσει μέσα τους, χωρίς καν να το καταλάβουν.

Το παιχνίδι των πολύ μεγάλων παικτών δεν σταματάει ποτέ. Όσα χρόνια κι αν πέρασαν μετά το τέλος του Γκάλη, κάθε φορά που βλέπαμε κάποιον να σπάει τη μέση του λέγαμε μ' ένα στόμα "εκεί θύμισε Γκάλη". Ο Νικ δεν ήταν πια στο παρκέ, το παιχνίδι του όμως ήταν και όλοι το αναγνωρίζαμε αμέσως.

Μην έχετε αμφιβολίες. Ο παίκτης Δημήτρης Διαμαντίδης είναι πια παρελθόν, αλλά το παιχνίδι του έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Όχι, Διαμαντίδης δεν θα βγει άλλος. Το παιχνίδι του, όμως, θα είναι πάντα στο παρκέ: όχι όλο σ' έναν παίκτη, σ' ένα σώμα, αλλά "σπασμένο" στις κινήσεις πολλών παικτών, μοιρασμένο στα γήπεδα όλης της χώρας, γιατί όχι και της Ευρώπης.

Ο παίκτης κάποτε σταματά, το παιχνίδι του όμως όχι. Υπάρχει ένα #not δίπλα στο The End του τελευταίου καρέ. Γιατί η κληρονομιά συνεχίζεται. Όπως πάντα, θα φροντίσουν γι' αυτό τα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Ευχαριστούμε τον προπονητή Γιάννη Ασλανίδη και τα παιδιά του Α. Ο. Βουλιαγμένης

DIAMANTIDIS DAY

Zastro: Δημήτρης Διαμαντίδης, ευλογημένος αρχηγός
Τάσος Μαγουλάς: Διαμαντίδης, ο κολοσσός που απλά έπαιζε
Σταύρος Καραΐνδρος: Μήτσο, οι Παναθηναϊκοί είναι περίεργη φάρα
Ομπράντοβιτς - Διαμαντίδης: Πατήρ, υιός και... Άγιος Παναθηναϊκός
PHOTOSTORY: Η τελευταία παράσταση
Το οδοιπορικό στην Καστοριά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: Στα ίχνη ενός μύθου

News 24/7

24MEDIA NETWORK