«10 εκατομμύρια κέρδη» στον νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ

800.000 ΣΚΡΑΤΣ κερδίζουν μέχρι και 500.000 ευρώ

«10 εκατομμύρια κέρδη» στον νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ

Δέκα εκατομμύρια ευρώ συνολικά θα μοιράσει το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «10 εκατομμύρια κέρδη» στους τυχερούς παίκτες που θα «σκρατσάρουν» με επιτυχία. Το ΣΚΡΑΤΣ «10 εκατομμύρια κέρδη», είναι διαθέσιμο εδώ και ημέρες στα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα και κοστίζει 5 ευρώ. Όπως επισημαίνει ο κ. Μιχάλης Τσορούμογλου, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στους Αμπελόκηπους, στην οδό Μιχαλακοπούλου, «ο κόσμος έχει δείξει ενδιαφέρον από την αρχή για το νέο παιχνίδι, καθώς 800.000 ΣΚΡΑΤΣ κερδίζουν μέχρι και 500.000 ευρώ».

Πώς παίζεται

«Γενικότερα, η διαδικασία του να σκρατσάρει κάποιος ένα λαχνό και η διασκέδαση που προσφέρει είναι ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας του ΣΚΡΑΤΣ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εάν ταιριάξεις οποιονδήποτε αριθμό από το πεδίο «ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΑΣ», με οποιονδήποτε αριθμό από το πεδίο «ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ», κερδίζεις το αντίστοιχο ποσό. Άμα βρεις δύο συγκεκριμένα σύμβολα κερδίζεις αναλόγως το αντίστοιχο ή διπλάσιο ποσό. Ας σημειωθεί ότι τα κέρδη λειτουργούν αθροιστικά αφού μπορείς να κερδίσεις μέχρι και 15 φορές στον ίδιο λαχνό», εξηγεί ο κ. Τσορούμογλου.

«10 εκατομμύρια κέρδη» στον νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Oι παίκτες στα καταστήματα ΟΠΑΠ μπορούν να συμμετάσχουν και στο νέο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Kατεβάζοντας την εφαρμογή OPAPP, παίζουν, σκανάρουν τον λαχνό τους και μπαίνουν σε κληρώσεις για να κερδίζουν επιβραβεύσεις και άλλα δώρα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο κ. Τσορούμογλου, «μέχρι τις 29 Αυγούστου πραγματοποιούνται εβδομαδιαίες κληρώσεις από το Summer Fiesta με το νέο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Για το πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και τις επιβραβεύσεις που παρέχονται μέσω αυτού στα εγγεγραμμένα μέλη ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, οι παίκτες μπορούν να επισκέπτονται την εφαρμογή OPAPP ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK