5 επικές σειρές του φθινοπώρου για να δεις όταν δεν έχει μπάλα

Από Peaky Blinders μέχρι Breaking Bad. Απόλαυσε το Champions League των τηλεοπτικών σειρών, για κάθε μέρα που η αγαπημένη σου ομάδα θα έχει 'ρεπό'.

5 επικές σειρές του φθινοπώρου για να δεις όταν δεν έχει μπάλα

Το Netflix δεν είναι μια απλή περίπτωση ενός site που προσφέρει κάποιες τηλεοπτικές σειρές.Το Netflix είναι πια ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ένα μέσο που σε φέρνει ένα κλικ μακριά από μια ψηφιακή βιβλιοθήκη με τις σημαντικότερες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγής του σήμερα.

Σε αυτήν την εσωτερική 'μάχη' ποιότητας και υψηλής αισθητικής που εξελίσσεται στο περιεχόμενο του Netflix, οι τηλεοπτικές σειρές φαίνεται πως κερδίζουν στα σημεία, κάνοντας την κάθε Παρασκευή λίγο πιο δοξασμένη και λαμπερή και υποσχόμενη 'λιώσιμο', παρέα με μια πρεμιέρα σειράς ή με κάποια αγαπημένη, που επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Παρακάτω, συγκεντρώνουμε όλες εκείνες τις θριαμβευτικές επιστροφές, τις σειρές που έχουν συζητηθεί μανιασμένα σε ολόκληρο τον πλανήτη και επιστρέφουν φέτος το φθινόπωρο για να σου κρατήσουν παρέα τις βραδιές που η ομάδα σου θα έχει 'ρεπό'. Ξεκινάμε.

Peaky Blinders - 5η σεζόν

Πρεμιέρα: 4 Οκτωβρίου

Ο Τόμας Σέλμπι επιστρέφει. Ο πιο θλιμμένος άντρας του Μπέρμιγχαμ, ένας ευπρεπής ανθρωπόμορφος διάβολος, που κρύβει λεπίδες τόσο κοφτερές, που μπορούν ακόμα και να διαλύσουν τη φτώχεια της επαρχιακής Αγγλίας των 20s και να σπρώξουν την πολιτική διαφθορά προς ένα μεγάλο, σκληρό και αληθινό, καθρέφτη, αυτήν τη φορά είναι έτοιμος να αναρριχηθεί στην πολιτική ζωή του τόπου.

Big Mouth - 3η σεζόν

Πρεμιέρα: 4 Οκτωβρίου

O Μπότζακ θα επιστρέψει για ακόμα μια σειρά από τραγικωμικές περιπέτειες στον κόσμο του θεάματος. Η μάνατζερ Princess Carolyne, ο πάραπολυχαρούμενος σκυλό-ηθοποιός Mr Peanutbutter, η Diane με την πικρή 'πού να γείρω το κορμί μου όταν γυρνάω απ' τα μπαρ' μελαγχολία, όλοι οι χαρακτήρες που αγάπησες, θα είναι και πάλι εκεί.

Σε βλέπω ήδη φίλε αναγνώστη, έχεις αρχίσει να καλείς κόσμο στο σπίτι και να μαγειρεύεις στην κουζίνα, έχεις παραγγείλει ήδη το δικό σου πακέτο WIND ONE + WIND VISION με δώρο Netflix για 12 μήνες και ονειρεύεσαι μια ολόκληρη χρονιά γεμάτη σειρο-μαραθώνιους, με το σπίτι να γεμίζει από κόσμο και τον καθένα να καταλαμβάνει τη γωνιά του στους καναπέδες και να φεύγει από το σπίτι μόνο μετά το season finale. Έχεις κάνει το κουμάντο σου από τώρα, γιατί ξέρεις ότι προσφορά λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Narcos: Mexico - 2η σεζόν

Πρεμιέρα: Οκτώβριος 2019

Είμαστε στο Μεξικό της δεκαετίας του '80 και οι περιπέτειες του καρτέλ της Γκουανταλαχάρα ξεδιπλώνονται μπροστά μας, λες και συμβαίνουν τώρα. Ο Ντιέγκο Λούνα και ο Μάικλ Πένια προκαλούν γνήσιο τρόμο, είναι οι φάροι σε μια πραγματική αβυσσο ψυχών. Η άσπρη σκόνη είναι το μοναδικό που διακόπτει το γνήσιο σκοτάδι αυτού του νάρκο-έπους.

You - 2η σεζόν

Πρεμιέρα: Μέσα στον Δεκέμβριο

Ο Τζο επέζησε! Ο Τζο κυκλοφορεί εκεί έξω προδομένος από τον έρωτα, μα ελπίζει ακόμα πως κάπου υπάρχει η αγάπη του. Και θα τη βρει, όποιο κι αν είναι το τίμημα. Τα αιματοβαμμένα φαντάσματα της 'αγάπης' του Τζο θα είναι κι εκείνα, κάπου εκεί έξω, ενίοτε παγιδευμένα και στους τοίχους του μυαλού του.

Bonus: El Camino: A Breaking Bad Movie

Πρεμιέρα: 11 Οκτωβρίου

Το Breaking Bad είναι εδώ, το Breaking Bad ζει! Για την ακρίβεια, εδώ έχουμε τον Τζέσι Πίνκμαν (Άαρον Πολ) σε μια περιπέτεια που συνεχίζει από εκεί που εμφανίστηκε για τελευταία φορά ο χαρακτήρας του, λίγο πριν από τη 'θυσία' του Γουόλτερ Γουάιτ. Σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες από το σύμπαν του Heisenberg, θα είναι εκεί. Είσαι σίγουρος πως έχεις προετοιμαστεί γι' αυτό;

Πώς αποκτάς δωρεάν Netflix για 12 μήνες

Δωρεάν Netflix σημαίνει: Να έχεις όλες τις προαναφερθείσες πρεμιέρες, συν τις νέες σειρές που θα εμφανίζονται στην οθόνη σου με ρυθμό πολυβόλου κάθε βδομάδα, συν τις ταινίες, παλιές, κλασικές και σύγχρονες, συν τα πιο ξεχωριστά ντοκιμαντέρ και τα πιο influential stand-up comedy specials που συμβαίνουν εκεί έξω, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις συνδρομή. Συνδυάζοντας το WIND ONE, ένα καινοτόμο πρόγραμμα σταθερής, κινητής, Internet και τηλεόρασης, με το WIND VISION, έχεις το μικρό θαύμα που λέγεται τσάμπα Netflix στα χέρια σου για 12 μήνες. Η προσφορά ισχύει ως τις 30 Σεπτεμβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK