6 λόγοι πρωταθλητισμού για να πας στο Gameathlon Summer

Γιατί κάθε ένα από τα επικά games του Gameathlon Summer, μπορεί να ξεκινήσει με εσένα νικητή. Γιατί ξέρεις ότι 'το`χεις' ρε παιδί μου

GAMEATHLON WINTER 2019 (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI)

Ας το παραδεχτούμε, μεγαλώσαμε με ποδόσφαιρο στην κάθε του μορφή: Στην αρχή ήταν εκείνο που σε έστελνε έξω στις πλατείες, στο σκληρό χαλίκι της αλάνας, εκείνο που τελειώνει με τα γόνατα σου ματωμένα από κάποιο θεαματικό τάκλιν, αλλά με την καρδιά γεμάτη από ένα νικηφόρο παιχνίδι. Στη συνέχεια ήρθαν τα επιτραπέζια ποδοσφαιράκια, εκείνα που όταν έβαζες γκολ, ένιωθες μια γλυκιά, ανεξήγητη ηδονή από τον ήχο της λαστιχένιας μπάλας καθώς προσέκρουε στο ξύλινο δάπεδο. Με τα πρώτα FIFA και PES, πήραν φωτιά τα χειριστήρια, ο Μέσι έψαχνε εκδίκηση αλλά η Ρεάλ είχε τις νίκες και κάπως έτσι στις ζωές μας εμφανίστηκε ένα event, το Gameathlon, που σύντομα έγινε ο παράδεισος του gamer που παθιάζεται με τα esports και όχι μόνο, ένας μικρόκοσμος που αγκαλιάζει όσους εμπνέονται και δημιουργούν μέσα από την κουλτούρα του gaming.

Όπως κάθε επιτυχημένη ταινία που επιχειρεί να ξεπεράσει τον εαυτό της στο sequel, έτσι και το Gameathlon, μετά από ένα επικό χειμερινό event, μας καλωσορίζει στο Gameathlon Summer 2019, ένα event που μοιάζει με τροπικός παράδεισος για όλους όσους αγαπούν την gaming κουλτούρα! Αν έχεις χαθεί ανάμεσα στις άπειρες δραστηριότητες του Gameathlon Summer, παρακάτω το αναλύουμε στα πιο 'ζουμερά' κομμάτια του, αυτά που αξίζει να απολαύσεις στο έπακρο (και προφανώς, να βγεις νικητής)

Μπορείς να περάσεις μια αξέχαστη μέρα με τον κολλητό σου στο No1 Gaming event - Gameathlon

Τι είναι το gaming, τι είναι το παιχνίδι γενικότερα, χωρίς τους φίλους μας; Έχουμε τον απόλυτο διαγωνισμό του NIVEA MEN για το σημαντικότερο gaming event στην Ελλάδα και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή τώρα! Μάθε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το Gameathlon εδώ.

Cosplay: Be yourself, όποιος κι αν θέλεις να είσαι

Το Gameathlon υπολογίζει το cosplay ως αναπόσπαστο κομμάτι της gaming κουλτούρας κι αυτό το αποδεικνύει κάθε φορά. Φέτος έχει την τιμητική του όχι μόνο το Greek Otaku Radio με άπειρα παιχνίδια και συνεντεύξεις, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινότητας, με ένα σουρεαλιστικό parade των πιο επιδραστικών παρουσιών, αλλά και με έναν μαγικό χώρο που μπορείς να επιδιορθώσεις ή και να δημιουργήσεις από την αρχή τη δική σου στολή, να φωτογραφηθείς και να βγάλεις υπέροχα videos. Κάθε cosplay περσόνα ξεχωρίζει ανάμεσα σε βαρετούς ανθρώπους, κρύβει έναν γεννημένο winner, έναν superhero που έχει κερδίσει το παιχνίδι πριν καν αρχίζει

Retro gaming: Μπαίνεις στη χρονομηχανή

Κάθε 'έτοιμος' νικητής στο gaming, χρειάζεται το δικό του warm-up και η ενότητα των games από τις δεκαετίες 70-80-90, είναι ότι πρέπει για να κάνει την πρώτη σου προπόνηση πριν από το 'βαρύ πυροβολικό' του Gameathlon για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω. Sega Mega Drive, Amiga, Nintendo 64, θα σε γυρίσουν στις εποχές που τα bits της κονσόλας ήταν διψήφια σε αριθμό, αλλά τα χειριστήρια 'μάτωναν' όπως και τώρα! Όι αναλογικές αναμνήσεις του gaming ήταν αυτές που μας έκαναν νικητές.

Ένα Lan Party που δεν θα φύγει κανείς

Συνδέεις το δικό σου gaming set, μοιράζεις χειριστήρια στους κολλητούς ή και στους φίλους που - σίγουρα- θα κάνεις στο Gameathlon Summer και το πάρτι ξεκινά!

Ο χώρος του Gameathlon Summer 2019 θα μείνει ανοικτός με την έναρξη του event, το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουλίου, ως το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου, όταν και θα λήξει πανηγυρικά. Μέσα σε αυτό το 48ωρο, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο VIP χώρο, θα μπορείς να απολαύσεις πίτσες, αναψυκτικά, μουσική από Dj set, ενώ όσοι το τερματίσουν ως τα ξημερώματα, θα απολαύσουν ένα επικό πρωινό, προσφορά της διοργάνωσης.

Διαλέγεις τουρνουά, διαλέγεις τρόπαιο

Είναι τόσο απλό , όσο ακούγεται. Δεν θα υπάρξει δευτερόλεπτο του Gameathlon Summer 2019 χωρίς να συμβαίνει ένα τουρνουά gaming, με πλούσια έπαθλα για τον πρώτο νικητή και όχι μόνο. Fortnite, League of Legends, WWE, Super Smash Bros, TEKKEN 7, Mortal Combat 11 και φυσικά NBA 2K, FIFA 19 και PES και κάθε άλλο game από εκείνα που μας πωρώνουν διαχρονικά. Σε κάθε ένα από τα τουρνουά θα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις με τους φίλους σου, αλλά και με influencers που θα βρίσκονται στην Ολυμπιακή Αρένα του Tae-Kwon Do. Δεν χρειάζεται να το γράψουμε καν, το ξέρεις ότι μπορείς να το σηκώσεις το τιμημένο, παίζοντας το αγαπημένο σου game.

Ο παράδεισος των esports, το καταφύγιο του football gaming

Εσύ που έχεις καταγράψει άπειρες ώρες σε FIFA ή PES, εσύ που με ένα save έχεις σηκώσει Champions League με τη Ρεαλ Μαδρίτης ή οποιαδήποτε άλλη all time classic ομαδάρα, να ξέρεις πως το Gameathlon και το NIVEA MEN έχουν προνοήσει για σένα, πριν από σένα! Στο booth του NIVEA MEN θα είναι σαν να μπαίνεις στο Μπερναμπέου, χωρίς να πληρώσεις αστρονομικό εισιτήριο. Σε ένα πραγματικό 'γήπεδο' θα βρεις δυο παιχνιδοκονσόλες για να παίξεις με τον κολλητό σου ή εναντίον κάποιου influencer, ενώ θα υπάρχουν και τρία ξύλινα ποδοσφαιράκια όπου ανά δυάδες θα παίζουν οι επισκέπτες. Η φάση θα ξεκινάει από τις 11 το πρωί και θα τελειώνει στις 10 το βράδυ και τα έπαθλα θα είναι αμέτρητα και για κάθε συμμετέχοντα! Ακόμα κι αν δεν θέλεις να παίξεις, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό που θα τρέξει όλο το διήμερο με έπαθλο μια κονσόλα και ένα παιχνίδι FIFA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK