Anytime Buy The Mile: Για εσένα που χρησιμοποιείς λίγο το αυτοκίνητό σου, ασφαλίσου έξυπνα και οικονομικά!

Χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου μόνο για τις απαραίτητες διαδρομές; Μήπως έχεις δύο αυτοκίνητα και το ένα από τα δύο το χρησιμοποιείς λιγότερο;

Anytime Buy The Mile: Για εσένα που χρησιμοποιείς λίγο το αυτοκίνητό σου, ασφαλίσου έξυπνα και οικονομικά!

Εφόσον κάνεις λιγότερη χρήση, γιατί να πληρώνεις το ίδιο ασφάλιστρο με κάποιον που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του συνέχεια;

Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου στην Anytime έξυπνα και οικονομικά στο πρόγραμμα Buy The Mile, πληρώνοντας δικαιότερα ασφάλιστρα, ανάλογα με τη χρήση που κάνεις.

Γιατί με το πρόγραμμα Buy The Mile, ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σου για τα χιλιόμετρα που διανύεις.

Αν λοιπόν κάνεις λίγα χιλιόμετρα το χρόνο και το αυτοκίνητό σου έχει ημερομηνία 1ης άδειας μετά το 2000, τότε τα προγράμματα Buy The Mile είναι η καλύτερη λύση για εσένα, καθώς ξεκινάς με 3.000 χιλιόμετρα και μπορείς όποτε χρειαστεί να αποκτήσεις επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile:

Το Basic Buy The Mile 3.000: Η ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.

Το Economic Buy The Mile 3.000: Σχεδιάστηκε για εσένα που θέλεις την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.

To Value Buy The Mile 3.000 : Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που ζητάς την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.

Η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή:

Μπες στο

www.anytime.gr

Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime

Λάβε το συμβόλαιό σου στο e-mail σου σε 1 λεπτό

Μη χάνεις χρόνο…

…Επωφελήσου τώρα από τα προγράμματα Buy The Mile και ασφάλισε το αυτοκίνητό σου έξυπνα και οικονομικά. Ανάλογα με τη συχνότητα που χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου, πληρώνοντας δικαιότερα ασφάλιστρα.

Υπολόγισε τώρα την ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK