Bienvenida La Liga a Νovasports!

Το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από τη νέα σεζόν και για τις επόμενες 5 σεζόν θα παίζει μόνο Novasports

Bienvenida La Liga a Νovasports!

Bienvenida La Liga a Νovasports ή αλλιώς… το Novasports καλωσορίζει το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου! Η La Liga Santander, ένα από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή πρωταθλήματα σε όλο τον πλανήτη, με το υπέροχο θέαμα στο χορτάρι, με τους εμβληματικούς συλλόγους, τους κορυφαίους αστέρες και τους σπουδαίους προπονητές, συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο… χαρμάνι που θα σερβίρεται αποκλειστικά από τη σεζόν 2021-2022 και για τις επόμενες πέντε (5) σεζόν, έως το 2025-2026, στους συνδρομητές του Novasports.

Μέσα από τη συμφωνία της ισπανικής Λίγκας με τη United Media, το βραχίονα MME της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρία της Forthnet, oι συνδρομητές του Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά πάνω από 380 αγώνες ετησίως της 1ης και 2ης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, πιο γνωστές ως La Liga Santander και La Liga SmartBank αντίστοιχα, καθώς και των αγώνων Play-off.

Η La Liga, που έφτασε τα 92 χρόνια ζωής καθώς «γεννήθηκε» το 1929, «κοσμείται» από ομάδες που η ιστορία τους ξεπερνά τα στενά όρια του αθλητικού συλλόγου. Mes que un club (περισσότερο από ένας σύλλογος) όπως διατρανώνει και το σύνθημα της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι δεν είναι μόνο τα βαριά χαρτιά όπως οι Καταλανοί, η «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, ή η Ατλέτικο Μαδρίτης, εκείνα που το κάνουν συναρπαστικό και ιδιαίτερο.

Αρκεί να στρέψει το βλέμμα του στο «Κίτρινο Υποβρύχιο» της Βιγιαρεάλ που αναδύθηκε στον τελικό του φετινού UEFA Europa League, ή την «πριγκίπισσα» της Ανδαλουσίας Σεβίλλη που είναι η πολυνίκης του UEFA Europa League στην Ευρώπη. Ή ακόμη στην ξεχωριστή Αθλέτικ Μπιλμπάο που υπενθυμίζει ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχει χώρος για ρομαντισμό. Την ίδια ώρα βέβαια οι μετοχές στην ποδοσφαιρική βιομηχανία του θεάματος εκτοξεύονται με τη συμμετοχή επτά ομάδων στις διοργανώσεις της UEFA.

Έτσι, οι συνδρομητές του Novasports δίνουν ραντεβού με το μοναδικό θέαμα του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με το μεγαλύτερο ταπεραμέντο και τις πιο γεμάτες κερκίδες στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από την έναρξη της νέας σεζόν τον Αύγουστο του 2021.

Μείνετε συντονισμένοι μόνο στο Novasports με τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK