Champions League και Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Champions League και Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
AP

Τα Κύπελλα Ευρώπης επιστρέφουν με τους πρώτους προημιτελικούς αγώνες. Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Στο Champions League γίνονται σήμερα (22:00) τα ματς Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν και Μπενφίκα-Ίντερ. Τη Μεγάλη Τετάρτη (22:00) διεξάγονται οι άλλοι 2 προημιτελικοί αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι και Μίλαν-Νάπολι.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στους προημιτελικούς αγώνες του Champions League. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας

Τη Μεγάλη Τετάρτη (19:30) γίνεται και ο αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Στο πρώτο παιχνίδι στην OPAP Arena η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Τι άλλο να περιμένεις για να παίξεις με τις πιο δυνατές αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ;

Ακολουθεί τη Μεγάλη Πέμπτη (17:00) ο δεύτερος ημιτελικός, ΠΑΟΚ-Λαμία. Στην πρώτη αναμέτρησή τους στη Λαμία ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 5-1.

Δυνατά παιχνίδια στο Europa League και το Conference League

Τη Μεγάλη Πέμπτη διεξάγονται και οι πρώτοι προημιτελικοί του Europa League και του Conference League.

Το πρόγραμμα του Europa League περιλαμβάνει τα παιχνίδια Φέγενορντ-Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη, Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Λεβερκούζεν-Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ.

Οι αγώνες Φέγενορντ-Ρόμα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη προσφέρονται με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

Στο Conference League γίνονται τα παιχνίδια Γάνδη-Γουέστ Χαμ, Λεχ Πόζναν-Φιορεντίνα, Άντερλεχτ-Άλκμααρ και Βασιλεία-Νις.

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τα πιο απίθανα δώρα σε περιμένουν και αυτό τον μήνα στο PlayBall*

Συνεχίζεται και το PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Νέος μήνας, νέα ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής του PlayBall αφού τώρα οι βαθμοί σου διπλασιάζονται, διεκδικώντας super δώρα*.

Με το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και κάθε μήνα ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK