Δημοπρασίες Αγάπης 2018: "Κάνε και εσύ μία κίνηση φροντίδας"

Για 7η συνεχή χρονιά, η 24MEDIA σε συνεργασία με την “Follow me now” πραγματοποιούν τις Δημοπρασίες Αγάπης, στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας του ομίλου.

Δημοπρασίες Αγάπης 2018: "Κάνε και εσύ μία κίνηση φροντίδας"

Για 7η συνεχή χρονιά, η 24MEDIA σε συνεργασία με την “ Follow me now” πραγματοποιούν τις Δημοπρασίες Αγάπης , στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας του ομίλου.

Κατά την διάρκεια της ενέργειας, οι σπουδαιότεροι αθλητές και οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, προσφέρουν αντικείμενα προς δημοπρασία για καλό σκοπό. Αυτή τη χρονιά στηρίζουμε τον σύλλογο ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ (Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών – Νοητικά Υστερούντων).

Η έναρξη των δημοπρασιών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Απριλίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα, μέσω της ιστοσελίδας www.dimoprasiesagapis.gr. Την ενέργεια προωθούν το Sport24.gr και ο Sport24 Radio 103,3, αποτελώντας τους βασικούς υποστηρικτές της ενέργειας.

Συλλεκτικές φανέλες από όλες τις μεγάλες ομάδες, προσωπικά αντικείμενα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και αντικείμενα "φετίχ" από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, θα δημοπρατηθούν σε μια ενέργεια που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου. Ενδεικτικά αναφέρουμε υπογεγραμμένα αντικείμενα από τους: Ernesto Valverde, Lionel Messi, Luis Suarez, David Fuster, Νικ Καλάθη, Γιώργο Πρίντεζη, Chori Dominquez, Δημήτρη Κουρμπέλη, Δημήτρη Σιόβα, Θανάση Αντετοκούνμπο, Aleksandar Prijović και πολλούς άλλους.

Ο Γρηγόρης Μπάτης, Head of Digital Content της 24MEDIA δήλωσε:

“Οι Δημοπρασίες Αγάπης είναι ένα project που μας γεμίζει χαρά και περηφάνια αυτά τα 7 χρόνια και μοναδικό μας μέλημα είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προκειμένου να προσφέρουμε και να βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε, ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Οφείλουμε ένα ένα ειλικρινές ευχαριστώ στις ομάδες και στους αθλητές που στήριξαν την προσπάθειά μας και χωρίς αυτούς, δεν θα καταφέρναμε τόσα πολλά. Ωστόσο, το πιο μεγάλο ευχαριστώ, πηγαίνει σ’ όλους αυτούς τους ακροατές και αναγνώστες του SPORT24, που κάθε χρόνο βοηθούν και στηρίζουν της Δημοπρασίες Αγάπης και μας γεμίζουν με πεποίθηση πως το 2018, θα συγκεντρώσουμε ένα ποσό για τις ανάγκες του σύλλογου ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ , που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.”

**Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες: Athletic Bilbao, FC Barcelona, Valencia CF, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΚΑΕ ΑΕΚ καθώς και όλους τους αθλητές προσωπικά για την ευγενική υποστήριξή τους και τη δωρεά των αντικειμένων που δημοπρατούνται.

24MEDIA NETWORK