Δώρα και προνόμια στα καταστήματα ΟΠΑΠ – Πώς να τα διεκδικήσετε

Δεύτερη ευκαιρία για κέρδη και προνόμια προσφέρει το νέο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» που τρέχει στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Δώρα και προνόμια στα καταστήματα ΟΠΑΠ – Πώς να τα διεκδικήσετε

Όπως εξηγεί η κα. Υβέτ Συμεωνίδου, ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στο Καματερό, «το πρόγραμμα ισχύει εδώ και λίγους μήνες. Κάθε φορά που παίζει κάποιος ένα παιχνίδι του ΟΠΑΠ, όπως ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, Πάμε Στοίχημα κτλ., μπορεί μετά να σκανάρει το λαχνό του ή το δελτίο του μέσω της εφαρμογής OPAPP, για να πάρει μέρος σε κληρώσεις και να κερδίσει επιβραβεύσεις και άλλα δώρα. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι πολύ εύκολη. Αρκεί να έχει κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή OPAPP και να έχει κάνει έγγραφη».

«Κάθε λαχνός που παίζεις και σκανάρεις δίνει μία συμμετοχή στη μηνιαία κλήρωση. Δηλαδή, όσο παίζεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές σου για να κερδίσεις μία από τις 130 δωρο-κάρτες, αξίας 120 ευρώ από καταστήματα αθλητικών ειδών. Επίσης, για λαχνούς/δελτία αξίας 20 ευρώ μέσα σε μία εβδομάδα, το πρόγραμμα επιβραβεύει τους παίκτες με 1 ευρώ», προσθέτει.

Σύμφωνα με την κα. Συμεωνίδου, «η ανταπόκριση των πελατών μας, ειδικά των νέων που είναι πιο πολύ εξοικειωμένοι με τη χρήση των εφαρμογών, είναι θερμή. Άλλωστε είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να δοκιμάσουν την τύχη τους στα παιχνίδια που προσφέρουμε στο κατάστημα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK