Δωρεάν Δοκιμή Δικτύου σε όλη την Ελλάδα από την WIND

Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν Δωρεάν το δίκτυό της πριν το επιλέξουν, προσφέρει η WIND στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα.

Δωρεάν Δοκιμή Δικτύου σε όλη την Ελλάδα από την WIND

Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν Δωρεάν το δίκτυό της πριν το επιλέξουν, προσφέρει η WIND στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν το υπερσύγχρονο, υψηλών ταχυτήτων δίκτυο της WIND και τις απεριόριστες δυνατότητές του, αποκτώντας την ειδική προσφορά της εταιρείας για δοκιμή δικτύου με δωρεάν χρήση, σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND.

Related content

Η υπεύθυνη προς τον καταναλωτή αυτή πρωτοβουλία της WIND μεταφέρεται στο νέο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας μέσα από μια ακόμα απολαυστική ερμηνεία του δημοφιλούς ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη, γνωστό σε όλους «Αγαπούλα», ο οποίος παρέα με τον Πίου «οργώνει» όλη την Ελλάδα και δοκιμάζει παίχτες για να βρει τους αυριανούς πρωταθλητές!

Related content

Η WIND, έχοντας επενδύσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια €400 εκ. για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της με υποδομές υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει σήμερα ένα υπερσύγχρονο, ενιαίο δίκτυο Κινητής Σταθερής & Internet. Οι συνδρομητές WIND καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας τους, απολαμβάνοντας ποιότητα στις κλήσεις τους, υψηλές ταχύτητες στο mobile internet καθώς επίσης και απρόσκοπτη κάλυψη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK