Δύο βραβεία Ermis για τις καμπάνιες της Stoiximan στα Ermis Awards

Ένα gold και ένα silver βραβείο στα φετινά βραβεία Ermis ήρθαν να προστεθούν στα 5 Ermis τα τελευταία χρόνια για τη δημιουργία και παραγωγή των ταινιών για λογαριασμό της Stoiximan.

Δύο βραβεία Ermis για τις καμπάνιες της Stoiximan στα Ermis Awards

Ένα gold και ένα silver βραβείο στα φετινά βραβεία Ermis ήρθαν να προστεθούν στα 5 Ermis τα τελευταία χρόνια για τη δημιουργία και παραγωγή των ταινιών για λογαριασμό της Stoiximan.

Το Ermis Gold βραβείο απέσπασε η ταινία "Stoiximan On line Casino" στην ενότητα Production. Στην ίδια κατηγορία Silver βραβείο απέσπασε η ταινία "Stoiximan Χορηγία ΠΑΟΚ"  που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής της Stoiximan ως  Μεγάλος Χορηγός της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, το στρατηγικά δομημένο μήνυμα, η υπευθυνότητα στην επικοινωνία και η ενωτική προσέγγιση που βλέπει πέρα από την οπαδική νοοτροπία ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν τις δύο αυτές καμπάνιες στη φετινή διοργάνωση. Την παραγωγή και των δύο διαφημιστικών ταινιών πραγματοποίησε η εταιρεία παραγωγής Ribeye με τη συνεργασία της διαφημιστικής εταιρείας Another Circus.

Ο Τάσος Κυριακαντωνάκης, παραγωγός της Ribeye σημείωσε: "Είναι μεγάλη χαρά που η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του πελάτη μας, Stoiximan και της διαφημιστικής εταιρείας Another Circus μας οδήγησε και φέτος σε δυο ακόμη τιμητικές βραβεύσεις. Ένα ισχυρό και καθαρό μήνυμα, ένα καλά δομημένο και ουσιώδες σενάριο, αλλά κυρίως μια δυνατή ομάδα με κοινό όραμα μπορεί να κάνει μια σπουδαία δουλειά".

Ο Ευάγγελος Καραπέτσας, co-Founder της Another Circus, διαφημιστικής εταιρείας της Stoiximan που επιμελήθηκε και τις δύο ταινίες, επεσήμανε: "Κάθε χρόνο, οι στόχοι που θέτουμε από κοινού με τη Stoiximan για την επικοινωνία της αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο. Η άψογη συνεργασία και κατανόηση φέρνει και τις διακρίσεις και μας κάνει να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι για την υλοποίηση των δημιουργικών μας ιδεών".

Σε δήλωσή του ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Stoiximan, ανέφερε: "Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις μας και αυτή την χρονιά. Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλα τα επίπεδα από τον τρόπο που εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέχρι την επικοινωνία μας επιδιώκοντας να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι. Προσεγγίζουμε την ψυχαγωγία με υπευθυνότητα και τον αθλητισμό με ένα μήνυμα που ενώνει. Χαιρόμαστε που δίπλα μας βρίσκονται συνεργάτες που ενστερνίζονται την ίδια λογική και που καταφέρνουν μέσα από τις ταινίες τους να αναδείξουν την φιλοσοφία της Stoiximan".

News 24/7

24MEDIA NETWORK