Έχεις χτυπήσει κόκκινο; Salta-και-montes στο Allou! για να στρώσεις!

Έχεις χτυπήσει κόκκινο; Δε σε χωράει το σπίτι τώρα που άνοιξε ο καιρός; Κοντεύεις να σαλτάρεις; Μη σαλτάρεις απλά, σάλτα και … montes με το νέο παιχνίδι του Allou! Fun Park, Saltamontes!

Έχεις χτυπήσει κόκκινο; Salta-και-montes στο Allou! για να στρώσεις!

To νέο παιχνίδι υπόσχεται να σε χτυπήσει αλύπητα πάνω – κάτω! Κάθισε μαζί με τους κολλητούς σε μία από τις 14 τριπλές θέσεις, ασφαλίσου και ετοιμάσου να νιώσεις το στομάχι σου να ανεβαίνει πάνω! Το παιχνίδι ξεκινάει αργά για να σε ταρακουνήσει ξαφνικά στη συνέχεια με τις συνεχείς αναπηδήσεις που θυμίζουν την κίνηση των καγκουρώ ή τα άλματα της ακρίδας. Και εκεί που νομίζεις ότι το συνήθισες αρχίζει η κίνηση προς τα πίσω και μαζί νέα ουρλιαχτά!

Έχεις χτυπήσει κόκκινο; Salta-και-montes στο Allou! για να στρώσεις!

Στο Saltamontes παίζεις με Allou! Day Pass και με Allou! XL Pass, το οποίο περιλαμβάνει ό,τι το Allou! Day Pass και επιπλέον από μία συμμετοχή στα νέα παιχνίδια Mirror Forest, τον εντυπωσιακό δασώδη λαβύρινθο με τους καθρέπτες, Lazer Maze, όπου πρέπει να περάσεις αλώβητος το πλέγμα από ακτίνες lazer και το κλασικό Monkey Rugby. Με το νέο Allou! XL Pass και παίζεις περισσότερο και κερδίζεις επιπλέον 7€!

Πάσχα στην Αθήνα; Έλα να σαλτάρεις στο Allou! Fun Park! να χτυπηθείς πάνω – κάτω στο νέο μας παιχνίδι Saltamontes και να παίξεις μέχρι να τα παίξεις σε Crazy Mouse, La Isla, Big Apple και όλα τα αγαπημένα rides και παιχνίδια του Allou! Γιατί και το Πάσχα… πουθενά δεν είναι Allou!

Πασχαλινό ωράριο Allou! Fun Park

Μ. Δευτέρα-Μ. Πέμπτη: 10:00- 24:00

M. Παρασκευή: 13:00- 21:00

M. Σάββατο: 10:00 – 22:00

Κυριακή του Πάσχα – Κυριακή του Θωμά: 10:00-24:00

Το Allou! Fun Park αποτελεί το μοναδικό Πάρκο Ψυχαγωγίας (Amusement Park) της χώρας, αποσπώντας το βραβείο «Superbrands 2010» στη κατηγορία «Ψυχαγωγία». Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Πάρκων Ψυχαγωγίας (International Association of Amusement Parks & Attractions, I.A.A.P.A.), είναι σχεδιασμένο από τους καλύτερους σχεδιαστικούς οίκους Amusements Parks διεθνώς και ελεγχόμενο από την TÜV για την ασφαλή λειτουργία και συντήρηση των παιχνιδιών που διαθέτει.

Έχεις χτυπήσει κόκκινο; Salta-και-montes στο Allou! για να στρώσεις!

Στο Allou! και Kidom, κατόπιν επικοινωνίας, γίνονται οι πιο fun φωτογραφήσεις μόδας, συνεντεύξεις κτλ.

Allou! Fun Park,

Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-8092888

allou.gr

facebook.com/ AllouFunPark

News 24/7

24MEDIA NETWORK