Ελλάδα-Ισπανία απόψε στο ΟΑΚΑ σε αγώνα χωρίς αύριο

Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Ελλάδα-Ισπανία απόψε στο ΟΑΚΑ σε αγώνα χωρίς αύριο

Η προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινάει σήμερα με 10 παιχνίδια.

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ. Στις 21:45 η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει την Ισπανία και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στη μάχη για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Μόνο τη νίκη χρειάζεται και η Ισπανία, για να ελπίζει στην τελευταία αγωνιστική να περάσει τη Σουηδία και να προκριθεί απευθείας στα τελικά του Κατάρ.

Ο νικητής των κόρνερ, ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ

Για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Ισπανία το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων στον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, το Τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το Τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό και το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Πολλαπλά σκορ για την Εθνική με ενισχυμένη απόδοση

Το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Ισπανία παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Με ενισχυμένη απόδοση προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1, 1-1 και 1-3 για τον αγώνα του ΟΑΚΑ, καθώς και η τριάδα με τα Over 5,5 κόρνερ της Ρωσίας στο ματς με την Κύπρο, την νίκη της Ισπανίας και στα 2 ημίχρονα και τη νίκη της Σλοβακίας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Σλοβενία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει όλο τον Νοέμβριο και την προωθητική ενέργεια Red November για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με την Ούνικς Καζάν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται σήμερα (21:00) την Ούνικς Καζάν και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Η ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι ότι ο Μάριο Χεζόνια επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ο προπονητής των «πρασίνων» Δημήτρης Πρίφτης αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του.

Με 0% γκανιότα παίζεται στο Pamestoixima.gr και ο αγώνας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Ούνικς Καζάν στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλές είναι και οι στοιχηματικές επιλογές μεταξύ των οποίων και αυτές για τον πρώτο σκόρερ, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τα συνολικά κλεψίματα, το πρώτο εύστοχο τρίποντο στον αγώνα, τα συνολικά ριμπάουντ, τους Over/Under πόντους παικτών, τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τη διαφορά πόντων και τα συνολικά εύστοχα τρίποντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK