Έπεσαν οι υπογραφές! Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη ZeniΘ, την κορυφαία ομάδα ενέργειας

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν. Ο 'Δράκος' συμφώνησε με τον 1ο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα για ρεύμα και για φυσικό αέριο, για μια συνεργασία που θα προκαλέσει αίσθηση.

Έπεσαν οι υπογραφές! Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη ZeniΘ, την κορυφαία ομάδα ενέργειας

Τέλος στην αγωνία για τον επόμενο σταθμό του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Δράκος του ελληνικού αθλητισμού έδωσε τα χέρια με την κορυφαία ομάδα ενέργειας στην Ελλάδα, τη ZeniΘ, για να προκύψει μια συνεργασία που θα προκαλέσει αίσθηση, θα ενθουσιάσει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς και θα πείσει ακόμη περισσότερους να γίνουν μέλη αυτής της πρωταθληματικής προσπάθειας.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν και ο Γιαννάκης έδωσε όντως τα χέρια με μια ομάδα που έχει διαγράψει τη δική της πορεία, μια ομάδα που έχει διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά ενέργειας με διεθνή εμπειρία που απέκτησε μέσω του μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας Eni. Ο Δράκος θα συνεργάζεται στο εξής με μια ομάδα που μετρά εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς που την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Έπεσαν οι υπογραφές! Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη ZeniΘ, την κορυφαία ομάδα ενέργειας

Ο Γιαννάκης, ένας άνθρωπος που σάρωσε τίτλους και βραβεία ως παίκτης και εν συνεχεία ως προπονητής, εξήγησε πως: "Μου αρέσει να κερδίζω, γι' αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια ομάδα με ιστορία, μια ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα, τη ZeniΘ. Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε από την πλευρά του πως: "Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στη ΖeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα".

H ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην "έδρα" τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin , Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

News 24/7

24MEDIA NETWORK