Ερίκ Καστέλ #10: Το στοίχημα

Όλα όσα έγιναν στο δέκατο άλμπουμ της σειράς κόμικ του αγαπημένου ποδοσφαιρικού ήρωα, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ.

Ερίκ Καστέλ #10: Το στοίχημα

Οι περιπέτειες του Ερίκ Καστέλ συνεχίζονται με το " ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" το οποίο δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συγκεντρώσει για πρώτη φορά και τα 16 τεύχη της συλλογής του θρυλικού κόμικ, καθώς κάποια εξ’ αυτών δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα!

Στο προηγούμενο τεύχος γνωρίσαμε, τόσο εμείς όσο και ο Ερίκ, την Ντιάν Σαπουΐ, την πανέμορφη ξανθιά τενίστρια, η οποία φαίνεται πως του κλέβει την καρδιά. Αυτό βέβαια που μας απασχόλησε ιδιαίτερα ήταν συγγραφή του βιβλίου για την ιστορία του ποδοσφαίρου από τον Καστέλ, το οποίο το έχει πάρει στα σοβαρά.

Μετά από κάποιες περιπέτειες, που λίγο έλειψαν να τον κάνουν να χάσει όλη τη δουλειά που είχε κάνει, τελικά το βιβλίο προχωράει, ενώ το ένατο τεύχος έκλεισε με μια νοσταλγική εικόνα. Τον Ερίκ πίσω στην Τόσα, να μιλάει με τους Παμπλίτος.

Φαίνεται πως οι μικροί του φίλοι είναι αυτοί που του λείπουν περισσότερο κατά τη διαμονή του στο Παρίσι, όσο αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μπορεί αγωνιστικά να πετάει και συμπαίκτες και προπονητής να τον έχουν λατρέψει, όμως ο Καστέλ νιώθει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, κάτι θέλει να αλλάξει, προφανώς τον έχει πιάσει μια νοσταλγία, η οποία είναι εμφανής.

Γι' αυτό άλλωστε με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει, πετάγεται στη Βαρκελώνη. Είναι οι Παμπλίτος, είναι ο εκδότης που έχει αναλάβει να εκδώσει το βιβλίο του, είναι φυσικά και η Μπαρτσελόνα, η παντοτινή του αγάπη.

ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΑ ΛΗΜΕΡΙΑ

Ερίκ Καστέλ #10: Το στοίχημα

Σε μια τέτοια επίσκεψη στην Βαρκελώνη, δεν χάνει την ευκαιρία να επισκεφτεί το παλιό του αθλητικό κέντρο και να δει ξανά γνώριμα πρόσωπα. Όλοι τους χαίρονται που βλέπουν τον Ερίκ. Μόνο που υπάρχει και κάποιος, ο οποίος δεν αντιδρά στα ερεθίσματα. Είναι ο καινούργιος παίκτης που έχει πάρει η ομάδα, ο Αργεντινός Ενρίκο, ο οποίος έχει έρθει ως αντί-Καστέλ και προσπαθεί να μπει στα παπούτσια του. Δίχως όμως να τα καταφέρνει στο απόλυτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ ΣΤΟ POPCODE.

News 24/7

24MEDIA NETWORK