Ερίκ Καστέλ #11: Το σχέδιο του Αργεντινού

Όλα όσα έγιναν στο ενδέκατο άλμπουμ της σειράς κόμικ του αγαπημένου ποδοσφαιρικού ήρωα, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ.

Ερίκ Καστέλ #11: Το σχέδιο του Αργεντινού

Οι περιπέτειες του Ερίκ Καστέλ συνεχίζονται με το " ΕΘΝΟΣ της Κυριακής" το οποίο δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συγκεντρώσει για πρώτη φορά και τα 16 τεύχη της συλλογής του θρυλικού κόμικ, καθώς κάποια εξ’ αυτών δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα!

Η επιστροφή του Καστέλ στην Μπαρτσελόνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο προηγούμενο τεύχος, ενώ παράλληλα, τον είδαμε να γνωρίζεται και με τον παίκτη που είχε αποκτήσει προηγουμένως η καταλανική ομάδα για να τον αντικαταστήσει, όσο αγωνιζόταν στην Παρί.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Ενρίκο Νέρβι, λοιπόν, φαίνεται πως δεν θα γίνει εύκολα φίλος με τον Ερίκ. Όμως, ο Γάλλος έχει πάντα τον τρόπο του. Έτσι δεν είναι;

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΣΤΕΛ

Ερίκ Καστέλ #11: Το σχέδιο του Αργεντινού

Είναι ωραίες οι βόλτες στην Τόσα και σίγουρα του έλειπαν. Ο Καστέλ έχει επιστρέψει πλήρως στην παλιά καλή πραγματικότητά του. Άφησε τα Παρίσια και τα χρήματα των Γάλλων της Παρί και επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά και τους Παμπλίτος του, με τους οποίους περνάει ξανά πολύ χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΕΝΔΕΚΑΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ ΣΤΟ POPCODE.

News 24/7

24MEDIA NETWORK