Ερίκ Καστέλ #3: Η αποβολή

Όλα όσα έγιναν στο τρίτο άλμπουμ της σειράς κόμικ του αγαπημένου ποδοσφαιρικού ήρωα, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ.

Ερίκ Καστέλ #3: Η αποβολή

Κάθε εβδομάδα που περνάει ο Ερίκ Καστέλ γίνεται σιγά σιγά μέρος της ζωής μας. Οι περιπέτειές του εντός και εκτός γηπέδου αρχίζουν να απασχολούν. Τις βιώνουμε μαζί του. Είναι εκείνη η γλυκιά ανυπομονησία που είχαμε όταν ήμασταν παιδιά και περιμέναμε να βγει το επόμενο τεύχος για να μάθουμε τη συνέχεια. Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής φρόντισε να τον βάλει στην καθημερινότητά μας και δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε χαρούμε γι' αυτό.

Πού είχαμε μείνει στο προηγούμενο τεύχος; Στο σημείο που η Πακίτα Ντίας, το φλερτ του Ερίκ Καστέλ, είχε δώσει τη λύση για το πώς μπορεί ο Παμπλίτο να μείνει στη Βαρκελώνη και να καταφέρει να γίνει μέλος των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Η ιστορία μας αυτή τη φορά ξεκινάει λίγες ημέρες μετά από εκείνο το συμβάν. Μπορεί η οικογένεια του Παμπλίτο να μην μπορεί να μετακομίσει άμεσα στη Βαρκελώνη, ωστόσο ο Ερίκ αναλαμβάνει να πάρει για ένα διάστημα σπίτι του τον νεαρό, ούτως ώστε να ξεκινήσει προετοιμασία με το εφηβικό το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ REVIEW ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΕΧΟΥΣ ΣΤΟ POPCODE.

News 24/7

24MEDIA NETWORK