FIBA και Novasports συμπαίκτες στα παρκέ για μοναδικό μπασκετικό θέαμα τα επόμενα χρόνια!

FIBA και Novasports συμπαίκτες στα παρκέ για μοναδικό μπασκετικό θέαμα τα επόμενα χρόνια!

Περισσότερα από 1.000 παιχνίδια EuroBasket, MundoBasket καθώς και οι αγώνες της Εθνικής στα κανάλια Novasports!

To παγκόσμιο μπάσκετ αποκτάει τη δική του έδρα, το δικό του σπίτι στην Ελλάδα, και φυσικά ο προορισμός είναι Novasports! Μέσα από μία νέα πολυετή στρατηγική συμφωνία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) με την United Media, τον βραχίονα MME της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρία της Forthnet, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα επόμενα χρόνια τους αγώνες της Εθνικής ομάδας ανδρών και περισσότερα από 1.000 παιχνίδια όλων των μεγάλων διοργανώσεων σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, με βάση τη συμφωνία που επιτεύχθηκε, οι λάτρεις του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσα από τα κανάλια Novasports:

• Τα προκριματικά του FIBA World Cup στα οποία θα λάβουν μέρος 80 εθνικές ομάδες από όλον τον πλανήτη.

• Την τελική φάση του FIBA World Cup που θα φιλοξενηθεί σε τρεις χώρες (Ινδονησία, Ιαπωνία, Φιλιππίνες) από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

• Τα Προολυμπιακά τουρνουά ανδρών και γυναικών το 2024.

• Τα παιχνίδια των προκριματικών και την τελική φάση του EuroBasket 2025.

Μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού μπάσκετ, αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πρωταθλημάτων, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Εθνική Ελλάδας, ο Λούκα Ντόντσιτς με την Εθνική Σλοβενίας, ο Νίκολα Τζόκιτς με την Εθνική Σερβίας και οι σούπερ σταρ του ΝΒΑ με την Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, προσφέροντας μοναδικό μπασκετικό θέαμα στο παρκέ των καναλιών Novasports παρέα με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια Novasports, στο σπίτι του μπάσκετ, με όλες τις μεγάλες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές εθνικές και διασυλλογικές διοργανώσεις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK