H adidas παρουσιάζει το mirosar10

Τo νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι adidas Messi mirosar10 εμπνέεται από την περιοχή Rosario, όπου μεγάλωσε ο Leo Messi και είναι αφιερωμένο στην παιδική ηλικία του Αργεντινού σταρ. Στο Rosario ο Messi έμαθε ποδόσφαιρο και σκόραρε τα πρώτα του γκολ, πριν ξεκινήσει την πορεία του προς τη δόξα.

H adidas παρουσιάζει το mirosar10

Το όνομα mirosar10 είναι η ισπανική μετάφραση του “My Rosariο” (το δικό μου Rosario) και το νούμερο 10 αποτελεί το σήμα κατατεθέν του Leo, αφού αγωνίζεται με αυτό στην πλάτη, τόσο στο σύλλογό του, όσο και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

H adidas παρουσιάζει το mirosar10

Μοναδικά σχεδιασμένο και πραγματικά εμπνευσμένο από την παιδική του ηλικία, το παπούτσι αντιπροσωπεύει τις ρίζες του θρυλικού Leo. Το πορτοκαλί χρώμα στο παπούτσι συμβολίζει την πρώτη του ομάδα και το πράσινο τους πιο δυνατούς αντιπάλους της παιδικής του ηλικίας, απέναντι στους οποίους ο Leo σκόραρε 4 γκολ στο πρώτο του παιχνίδι με 11 εναντίον 11. Στο εσωτερικό του παπουτσιού είναι τυπωμένος ο χάρτης του Rosario, της γενέτειρας του Leo στη λατρεμένη του Αργεντινή. Επίσης, στο σχεδιασμό του παπουτσιού γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο γήπεδο Batallón, μια εγκαταλελειμμένη στρατιωτική βάση, όπου ο Leo έμπαινε από μια τρύπα στο φράκτη για να παίξει ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

H adidas παρουσιάζει το mirosar10

Ο τέσσερις φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Leo Messi, στα 27 του είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ με την απόδοση του. Έχοντας ήδη καταρρίψει από το 2012 το ρεκόρ του Gerd Muller με τα 85 γκολ σε μια ημερολογιακή χρονιά, ο Messi συνεχίζει να σκοράρει, ξεπερνώντας τα 400 γκολ στην καριέρα του.

Το adidas Messi mirosar10 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από την 1η Δεκεμβρίου στα adidas stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK