H δράση από τα παρκέ στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Μπάσκετ

Αγώνες μπάσκετ με εντυπωσιακά γραφικά και ρεαλιστικές φάσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

H δράση από τα παρκέ στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Μπάσκετ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports παίζει και μπάσκετ στα καταστήματα ΟΠΑΠ - Μπασκετικοί αγώνες με εντυπωσιακά γραφικά και ρεαλιστικές φάσεις

Οι εικονικοί αγώνες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ κατέκτησαν και τα παρκέ και έφεραν στα καταστήματα ΟΠΑΠ το Virtual Sports Μπάσκετ. Το παιχνίδι, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσφέρει άφθονη ποδοσφαιρική δράση, εδώ και λίγες ημέρες διαθέτει και μπασκετικές αναμετρήσεις με εντυπωσιακά γραφικά και συναρπαστικές φάσεις, που έχουν κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις των φίλων του αθλήματος.

Στα γήπεδα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Μπάσκετ πρωταγωνιστούν 27 ευρωπαϊκές και ελληνικές ομάδες. Ασίστ, σουτ, ριμπάουντ και καρφώματα, ίδια με αυτά των πραγματικών αγώνων, καθώς και σχολιασμός στα ελληνικά, κάνουν το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό από πότε. Οι αγώνες πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως και στο ποδόσφαιρο που ανανεώθηκε πρόσφατα, και μεταδίδονται ταυτόχρονα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.


Σε κάθε αγώνα 19 διαθέσιμες αγορές


Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports Μπάσκετ έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε 19 διαθέσιμες αγορές σε κάθε αγώνα.


Μεταξύ των αγορών που προσφέρονται είναι και οι εξής:


· Νικητής Αγώνα


· Νικητής με χάντικαπ


· Under/Over αγώνα


· Νικητής & Under/Over αγώνα


· Ημίχρονο/Τελικό


· Περιθώριο Νίκης


· Πόντοι αγώνα


Κάθε εικονικός αγώνας περιλαμβάνει πλάνα με τα κορυφαία στιγμιότυπα και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.



Ο τρόπος συμμετοχής στο παιχνίδι γίνεται με τη συμπλήρωση δελτίου και μέσω των Συσκευών Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού Opapbet.

News 24/7

24MEDIA NETWORK