H MetLife μας δίνει έναν ακόμη λόγο να χαμογελάμε!

Η MetLife Alico κλείνει φέτος 50 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και γιορτάζει την επιτυχία της ανανεώνοντας τη δέσμευσή της για πρωτοποριακά προγράμματα και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Parents and son reading book on sofa
Parents and son reading book on sofa GETTY IMAGES/AMANA IMAGES RF

Με αφορμή αυτό το γεγονός – ορόσημο στην ιστορία της, αλλάζει το όνομά της σε MetLife, που με τον επαγγελματισμό της στέκεται δίπλα σε εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους σε όλο τον κόσμο. Με βασική αρχή της ότι "τίποτα καλό δεν χαρίζεται, πάντοτε κερδίζεται", όπως έχει αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Regional Head, Eastern & Southern Europe MetLife, η εταιρεία προχωράει με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με τον ασφαλισμένο στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της. Η MetLife έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της μέσα από σίγουρα και σταθερά βήματα, το πραγματικό ενδιαφέρον της για τις ανάγκες του ασφαλισμένου και τις ολοκληρωμένες ασφαλιστικές προτάσεις της. Σήμερα εξαπλώνει τις δραστηριότητές της και θέτει στη διάθεση των πελατών της νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Τώρα η MetLife δημιουργεί ακόμα ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για τους ασφαλισμένους της. Με το πρόγραμμα Οδοντιατρικής Φροντίδας "Dental Care" προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη για την φροντίδα της στοματικής υγιεινής και εξασφαλίζει οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος για όλους τους ασφαλισμένους της.

Τα προνόμια που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι του προγράμματος "Dental Care" καλύπτουν όλο το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών, επειγόντων, τακτικών, προληπτικών και αισθητικών με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Οι ασφαλισμένοι της MetLife έχουν πρόσβαση σε ένα πανελλαδικό δίκτυο γενικών και εξειδικευμένων οδοντιάτρων επιλεγμένων με αυστηρά κριτήρια. Έχουν τη δυνατότητα να καλούν στο Συντονιστικό Κέντρο για την καλύτερη οργάνωση των ραντεβού, απολαμβάνοντας ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τους παρέχεται επίσης η δυνατότητα δωρεάν επίσκεψης σε περίπτωση επείγοντος ιατρικού περιστατικού και δυνατότητα κάλυψης των παιδιών με προνομιακά ασφάλιστρα. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτεται το 80% του συνολικού κόστους για απεριόριστο αριθμό επισκέψεων και με απεριόριστο ετήσιο όριο καλυπτόμενων εξόδων, ανεξάρτητα από το οδοντιατρικό ιστορικό. Η MetLife φροντίζει για το χαμόγελό μας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK