H Stoiximan πλήρωσε πρωταθλήτρια την Μπάγερν από τώρα!

Όπως συνέβη και με τη Λίβερπουλ τον περασμένο Δεκέμβριο, έτσι και τώρα η Stoiximan πλήρωσε την Μπάγερν πρωταθλήτρια χωρίς να έχει στεφθεί μαθηματικά!

Robert Lewandowski FC Bayern München, Jubel mit Meisterschale, Trophäe, Meisterfeier 2019, FC Bayern München ist zum 29. Mal Deutscher Meister der Bundesliga, Allianz-Arena, München, Bayern, Deutschland, Europa *** Robert Lewandowski FC Bayern Munich, Jubel mit Meisterschale, Trophäe, Meisterfeier 2019, FC Bayern Munich is for the 29th time German Champion of the Bundesliga, Allianz Arena, Munich, Bayern, Germany, Europe Copyright: imageBROKER/MichaelxWeber iblimw04904131.jpg Bitte beachten Sie die gesetzlichen Bestimmungen des deutschen Urheberrechtes hinsichtlich der Namensnennung des Fotografen im direkten Umfeld der Veröffentlichung! Robert Lewandowski FC Bayern München Jubel mit Meisterschale Trophäe Meisterfeier 2019 FC Bayern PUBLICATIONxNOTxINxDENxNORxSWExFINxBEL imago 91756214 Bitte beachten Sie die gesetzlichen Bestimmungen des deutschen Urheberrechtes hinsichtlich der Namensnennung des Fotografen im direkten Umfeld der Veröffentlichung!

Η επανέναρξη της Bundesliga βρήκε την Μπάγερν με το πόδι στο γκάζι. Πέντε νίκες σε πέντε μας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο +7 από την δεύτερη Ντόρτμουντ, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Με δεδομένη και την καλύτερη διαφορά τερμάτων, οι Βαυαροί ψάχνουν 5 βαθμούς στα επόμενα 4 ματς για να κατακτήσουν για 8η σερί σεζόν το πρωτάθλημα.

Για τη Stoiximan όμως... η Μπάγερν είναι ήδη πρωταθλήτρια καθώς πλήρωσε στις 9 Ιουνίου όσους πόνταραν στην επιλογή να σηκώσει την κούπα η ομάδα από τη Βαυαρία! Ακριβώς όπως έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο με τη Λίβερπουλ και την Premier League ή στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Στην περίπτωση τώρα που γίνει κάποια η μεγάλη ανατροπή από την Ντόρτμουντ και κατακτήσει την Bundesliga, η Stoiximan θα πληρώσει και τις δύο ομάδες ως νικήτριες της διοργάνωσης! Την Μπάγερν από τώρα και την Ντόρτμουντ που θα σηκώσει την κούπα.

Live Streaming* & σούπερ αποδόσεις στην Bundesliga από τη Stoiximan!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK