H Superleague επιστρέφει με αμέτρητα ειδικά στο Stoiximan.gr!

Ποιος θα κατακτήσει εφέτος τον τίτλο στη Super League και ποιες ομάδες θα μπουν στην 5άδα. Θα κινδυνεύσει να πέσει ο Παναθηναϊκός και τι θα έχει ισχύει στο φινάλε του πρώτου γύρους; Επιλογές για όλα τα γούστα σ' ένα ανοικτό πρωτάθλημα.

H Superleague επιστρέφει με αμέτρητα ειδικά στο Stoiximan.gr!

Ένα καλοκαίρι γεμάτο μπάλα! Παγκόσμιο Κύπελλο, προκριματικά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έναρξη των μεγάλων ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων! Πλέον, σειρά παίρνει η Superleague και το ενδιαφέρον στρέφεται εντός των συνόρων.

Όλοι οι αγώνες παίζουν στο Stoiximan.gr με περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές για κάθε αναμέτρηση!

Οι "Ευρωπαίοι" της Superleague έχουν ήδη "ζεστάνει τις μηχανές" τους, με τα ματς που έχουν δώσει για τα προκριματικά του Champions League και του Europa League. Σε μία σεζόν που πολλοί θεωρούν πως μπορεί να είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών, η ΑΕΚ θα κληθεί να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο της ενώ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα επιχειρήσουν να την εκθρονίσουν.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί υπερβάσεις σε κάθε ματς ώστε να αποφύγει τα χειρότερα σενάρια, ενώ Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη και Πανιώνιος θα προσπαθήσουν και φέτος να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά μπορούν, με την επιστροφή του Άρη στη μεγάλη κατηγορία να κάνει το έργο τους δυσκολότερο.

ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΖΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ

H Ένωση έχει μπει δυνατά στη νέα σεζόν και βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στους Ομίλους του Champions League. Η εποχή του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Ένωση έχει ξεκινήσει και ο κορμός της Πρωταθλήτριας Ελλάδας έχει ενισχυθεί στη μεσοεπιθετική γραμμή με τους Άλεφ, Πόνσε και Μπογέ.

Την ίδια ώρα και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες για την πρόκριση στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ οι Πέλκας, Βιεϊρίνια και Πρίγιοβιτς δείχνουν πως μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Επιπλέον, οι προσθήκες των Ζαμπά και Βέρνμπλουμ έχουν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στους Θεσσαλονικείς και ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο του Βορρά να είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Stoiximan.gr!

Ο Ολυμπιακός μπορεί στα φιλικά της προετοιμασίας να προβλημάτισε, ωστόσο στους αγώνες με Λουκέρνη και Μπέρνλι έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο με τον Κώστα Φορτούνη μάλιστα να κάνει εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στους Άγγλους. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει μεγάλη βάση και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με τους "ερυθρόλευκους" να ποντάρουν πολλά στους νεοφερμένους Χριστοδουλόπουλο, Νάτχο, Ποντένσε και Γκιλιέρμε, ενώ οι "παλιοί γνώριμοι" Τοροσίδης και Φετφατζίδης αναμένεται να δώσουν το κάτι παραπάνω.

ΕΤΟΙΜΟΙ;

Η πρώτη αγωνιστική, λοιπόν, είναι εδώ και ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακού - Λεβαδειακού, όπως επίσης και αυτή του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ένας Παναθηναϊκός, ο οποίος στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, θα δώσει μάχη για να τερματίσει όσο πιο μακριά μπορεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το Stoiximan.gr, προσφέρει αμέτρητες αγορές για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος όπως το να τερματίσει κάποια ομάδα στους πρώτους 8, στους τελευταίους 3, το ποια ομάδα θα είναι ουραγός τα Χριστούγεννα, αλλά και αγορές όπως τα να παραμείνει κάποια ομάδα αήττητη, το παθητικό τερμάτων, το δίδυμο της κορυφής κ.α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK