Hypervenom 3 από τη NIKE και την EA SPORTS

Η δεύτερη συνεργασία της Nike και της EA Sports Hypervenom 3 είναι γεγονός.

Hypervenom 3 από τη NIKE και την EA SPORTS

Ο μισός πληθυσμός του πλανήτη, δηλαδή 4 δισ. ανθρώπων, δηλώνει οπαδός του ποδοσφαίρου.

Πλέον, εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν το εικονικό παιχνίδι της EA Sports, κάτι που αποδεικνύεται το ίδιο δημοφιλές με το να δένουν τα κορδόνια τους για να βγουν έξω και να παίξουν ποδόσφαιρο. Ενδεικτικά, κάθε λεπτό ποδοσφαίρου που παίζουν οι επίλεκτοι παίκτες της Premier League της Αγγλίας αντιστοιχεί σε 26.000 ώρες βιντεοπαιχνιδιού της EA σε όλο τον κόσμο.

Το limited edition βιντεοπαιχνίδι της Nike και της EA Sports Hypervenom 3 αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία του γνωστού μοντέλου παπουτσιού με τον κατασκευαστή του βιντεοπαιχνιδιού και αποδεικνύει ότι η ομάδα σχεδιασμού παπουτσιών της Nike είναι παθιασμένη τόσο με το ίδιο το βιντεοπαιχνίδι όσο και με τις λεπτομέρειες της παραγωγής του.

Hypervenom 3 από τη NIKE και την EA SPORTS

Έτσι, τι πιο ταιριαστό από τη γραφική επεξεργασία στο επάνω μέρος που εμπνέεται από το σύστημα Real Player Motion Technology, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για τη δημιουργία της έκδοσης 2018 του παιχνιδιού. Αυτή η νέα τεχνολογία καταγραφής κίνησης «ζωντανεύει» τα δεδομένα, εξασφαλίζοντας έτσι την ακριβή αναπαράσταση παικτών στο παιχνίδι όπως ο Cristiano Ronaldo, ο οποίος κοσμεί και το εξώφυλλο του παιχνιδιού. Τα γραφικά σκελετού καταγραφής κίνησης τονίζουν το μέρος στο μποτάκι που κλωτσά την μπάλα, που περιλαμβάνει το λογότυπο της Nike (Swoosh).

Το λογότυπο είναι επίσης χαραγμένο στο τακούνι, μαζί με ένα γραφικό εμπνευσμένο από την εμβληματική μπάρα ισχύος από το παιχνίδι της EA. Πρόσθετα στοιχεία από το παιχνίδι της EA εμφανίζονται στην εσωτερική σόλα, στα τελειώματα των κορδονιών και στο κουτί.

Hypervenom 3 από τη NIKE και την EA SPORTS

Το Hypervenom 3 από τη Nike και την EA Sports θα εγκαινιαστεί στα γήπεδα από τους Mauro Icardi και Edinson Cavani. Αυτό το συλλεκτικό μοντέλο (με μοναδικό αριθμό σε κάθε ζευγάρι) θα κυκλοφορήσει σε 3000 ζευγάρια σε μεγέθη για ενήλικες και σε 1000 ζευγάρια σε μεγέθη για νέους.

Το Hypervenom 3 από τη Nike και την EA Sports θα είναι διαθέσιμο στις 25 Σεπτεμβρίου στον δικτυακό τόπο Nike.com.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες: https://news.nike.com/news/pc4a9c3d27b513264babb5f640baadd68/sneak_peek

News 24/7

24MEDIA NETWORK